kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Britney Spears – Μέλος του περίφημου Billions Club

Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Britney Spears εντάχθηκε στο ''Billions club'', το περίφημο club των εκλεκτών μουσικών που έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν το ένα δισ. σε διαδικτυακές προβολές ή ψηφιακές ακροάσεις.

Πρόσφατα, το hit της Britney ''Toxic'' ξεπέρασε τις ένα δισεκατομμύριο ψηφιακές ακροάσεις στο Spotify. Πρόκειται για το πρώτο της τραγούδι που καταφέρνει να σπάσει το φράγμα του ενός δισ. στη συγκεκριμένη υπηρεσία ψηφιακής μουσικής, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι το "Toxic" ηχογραφήθηκε και κυκλοφόρησε το 2003.

To νέο ρεκόρ βρίσκει την Britney σε μια καλή στιγμή για την καριέρα της, καθώς μόλις πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το σινγκλ "Mind Your Business", αποτέλεσμα της συνεργασίας της με τον will.i.am των Black Eyed Peas.

Πρόκειται για την τρίτη συνεργασία μεταξύ της Brit και του ράπερ/παραγωγού των Black Eyed Peas, ενώ η τελευταία φορά που οι δυο καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους στη δισκογραφία είναι το 2012, όταν κυκλοφόρησαν το "Scream & Shout".

Αν και η Spears δεν φαίνεται να έχει την κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ στα άμεσα σχέδιά της, έχει εντούτοις επιβεβαιώσει την επερχόμενη κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της, ''The Woman in Me'', που αναμένεται στις 24 Οκτωβρίου.

 

 

 

Φωτογραφία: wallpaperflare.com

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker