kiss-logo
Now playingU & UR HAND PINK
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής και επηρέασαν τα μουσικά δρώμενα, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 1η Αυγούστου, το 2004 κεντρικό θέμα στην ειδησιογραφία του μουσικού τύπου αποτελούσε η περιπέτεια του Justin Timberlake και η δικαστική της κατάληξη.

Όπως είχε γνωστοποιήσει ο ίδιος ο διάσημος μουσικός, είχε πέσει θύμα καταδίωξης ενός επαγγελματία φωτογράφου, ο οποίος τον ακολουθούσε εμμονικά, σε σημείο να αισθάνεται ότι απειλείται η ζωή του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Timberlake είχε ζητήσει την παρέμβαση της δικαιοσύνης και σαν αποτέλεσμα ένας δικαστής στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια επέβαλε περιοριστικούς όρους κατά του φωτογράφου Artemus Earl Lister.

Η υπόθεση της παρενόχλησης είχε συζητηθεί σε δικαστήριο του Λος Άντζελες υπό την προεδρία της Linda K. Lefkowitz, που δικαίωσε το αίτημα του νεαρού τραγουδιστή.

Σύμφωνα με τα βρετανικά tabloid, η υπόθεση αφορούσε την υποτιθέμενη παράλληλη σχέση του ηλικίας 23 ετών τότε Justin Timberlake με το μοντέλο Lucy Clarkson, ενώ είχε δεσμό με τη διάσημη ηθοποιό Cameron Diaz.

 

 

 

 

Φωτογραφία: spinoff.com

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker