kiss-logo
Now playingCALM DOWN REMA & SELENA GOMEZ
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Madonna – H πρώτη εικόνα μετά τη νοσηλεία

Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Madonna προκάλεσε αυτή τη φορά ένα ευχάριστο σοκ στους θαυμαστές της, καθώς έκανε την πρώτη της εμφάνιση στα κοινωνικά δίκτυα ύστερα από την ανησυχητική περιπέτεια με την υγεία της.

Στις πρώτες φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram μετά τη νοσηλεία της, η ''βασίλισσα της ποπ'' εμφανίζεται ευδιάθετη, λαμπερή και πρόθυμη να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για την υποστήριξη που έλαβε κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης από μια βακτηριακή λοίμωξη που την οδήγησε σε μονάδα εντατικής θεραπείας στις 24 Ιουνίου.

"Ένα μόνο τριαντάφυλλο μπορεί να είναι ο κήπος μου. Ένας μόνος φίλος, ο κόσμος μου. Ευχαριστώ" έγραψε, συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να αγκαλιάζει ένα μεγάλο μπουκέτο από ροζ τριαντάφυλλα.

Μεταξύ των 19 εκατομμυρίων followers, πολλοί ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό, αποθεώνοντας την επιστροφή της ''Queen Mother'' στα social media, ενώ η έκρηξη αγάπης συνεχίζεται καθώς οι θαυμαστές εξακολουθούν να εκφράζουν την ανακούφιση και την υποστήριξή τους.

Πριν από μερικές μέρες ωστόσο, η Madonna είχε αναγκαστεί να εξηγήσει ότι το σκέλος της βορειοαμερικανικής περιοδείας της -που αρχικά είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον Ιούλιο- θα επαναπρογραμματιστεί για να ξεκινήσει στην Ευρώπη τον Οκτώβριο.

 

 

 

Φωτογραφίες: hellomagazine.com/instagram.com

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker