kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Spice Girls – Επανασύνδεση με τη συμμετοχή της Victoria Beckham

Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ιδιαίτερα ευχάριστα είναι τα νέα για τους απανταχού φίλους του πιο διάσημου μάλλον γυναικείου συγκροτήματος στον κόσμο, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής The Sun οι Spice Girls θα επανασυνδεθούν με αφορμή την 30η επέτειο από την ίδρυσή τους.

Τα νέα είναι ακόμα πιο ευχάριστα, αφού όπως φαίνεται στην επανασύνδεση συμμετέχει και η πιο ''δύσπιστη'' μέχρι σήμερα, Victoria Beckham.

Το 2022 το συγκρότημα επανασυνδέθηκε με τη συμμετοχή των τεσσάρων μόνο μελών - αφού η Victoria επέλεξε να μην ακολουθήσει - για τα 50α γενέθλια της Geri Halliwell, ενώ η Mel C εμφανίστηκε σε ένα solo σετ στο φετινό Glastonbury.

Το supergroup φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις εδώ και αρκετούς μήνες με τους διοργανωτές του φεστιβάλ Glastonbury, και το συγκρότημα εξετάζει το ενδεχόμενο μιας εμφάνισης σε θέση headliner.

Παράλληλα με την εμφάνιση στο περίφημο Glastonbury, υπάρχουν επίσης σχέδια για ένα νέο ντοκιμαντέρ, το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες διεκδικούν τόσο το Netflix όσο και η Apple TV, ενώ η Victoria Beckham, η Emma Bunton, η Geri Horner, η Mel Brown και η Mel Chisholm φαινεται πως έχουν συμφωνήσει για συγκεκριμένες εμφανίσεις επί σκηνής για το 2024.

 

 

 

 

Φωτογραφία: wallpaper.com

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker