kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Robbie Williams – Έχω κάνει botox και άλλες αισθητικές επεμβάσεις

Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Αρκετά αποκαλυπτικός ήταν ο Robbie Williams, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο παρελθόν, και αναφέρθηκε στον ιδιαίτερο λόγο για τον οποίο αποφάσισε να τις σταματήσει.

Ο πρώην hitmaker των Take That επέλεξε το Instagram για να αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με τις διάφορες αισθητικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί τα προηγούμενα χρόνια.

''Στο παρελθόν έχω κάνει αρκετά πράγματα, όπως botox, fillers αλλά και κάτι στο πηγούνι μου το οποίο με έκανε να μοιάζω με τον Desperate Dan, τον ήρωα του κόμικ περιοδικού The Dandy. Έχω κάνει αρκετά πράγματα, μέχρι και πριν από πέντε χρόνια''.

Ο Robbie συνέχισε την αναφορά του λέγοντας: "Δεν έχω κάνει τίποτα άλλο από τότε. Όταν ήμουν καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή του Graham Norton, βρέθηκα δίπλα στον Justin Timberlake, τον Daniel Ratcliff και την Anna Kendrick''.

Όπως παραδέχτηκε, είχε κάνει πρόσφατα κάποιες αλλαγές στο πρόσωπό του και ήταν απόλυτα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα που έβλεπε.

"Πρέπει να το πω. Έδειχνα ωραίος… Για να είμαι ειλικρινής θα το έκανα ξανά αν δεν πονούσε τόσο πολύ''.

Και αποφάσισε να κλείσει την ανάρτησή του με αινιγματικό τρόπο, γράφοντας: ''Τέλος πάντων, μάλλον κάτι θα ξανακάνω… Αλλά ποιος ξέρει… μπορεί και όχι…''.

 

 

 

 

Φωτογραφία: billboard.com

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker