kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Britney Spears – The Woman in Me

Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Στην περιγραφή του βιβλίου διαβάζουμε το εξής: ''Γραμμένο με αξιοσημείωτη ειλικρίνεια και χιούμορ, το πρωτοποριακό βιβλίο της Spears φωτίζει τη διαρκή δύναμη της μουσικής και της αγάπης, και αναδεικνύει την αξία μιας γυναίκας που λέει επιτέλους τη δική της ιστορία, με τους δικούς της όρους''.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του εκδοτικού οίκου, το ''The Woman in Me'', το βιογραφικό πόνημα της Britney Spears είναι μια γενναία και εκπληκτικά συγκινητική ιστορία για την ελευθερία, τη φήμη, τη μητρότητα, την επιβίωση, την πίστη και την ελπίδα.

Τον Ιούνιο του 2021, η Britney βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας καθώς η δικαστική της περιπέτεια ήταν τόσο σημαντική ώστε άλλαξε την πορεία της ζωής της και τις ζωές τόσων άλλων στο περιβάλλον της. Το ''The Woman in Me'' αποκαλύπτει για πρώτη φορά ένα απίστευτο ταξίδι στη βιομηχανία της μουσικής, μιας από τις μεγαλύτερες ερμηνεύτριες στην ιστορία της ποπ μουσικής.

Το βιβλίο θα σηματοδοτήσει την πρώτη φορά που η pop star μοιράζεται δημόσια την ιστορία της, μετά την αποφυλάκισή της, η οποία απασχόλησε την ειδησιογραφία σε όλο τον κόσμο.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, τα απομνημονεύματα της Britney θα κυκλοφορήσουν στις 24 Οκτωβρίου από τον εκδοτικό οίκο Gallery Books, του ομίλου Simon & Schuster.

Το βιβλίο διατίθεται ήδη για προπαραγγελία μέσω διαδικτύου εδώ.

 

 

 

Φωτογραφία: wallpaperflare.com

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker