kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Madonna – Αναβάλει την περιοδεία της λόγω ασθένειας

Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

''Το Σάββατο, 24 Ιουνίου, η Madonna εμφάνισε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, η οποία την οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάκαμψη''. Αυτό δήλωσε ο μάνατζερ της Madonna, Guy Oseary.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, η θρυλική τραγουδίστρια αναγκάζεται να αναβάλει την επερχόμενη περιοδεία της.

Όπως συμπληρώνει ο Oseary: ''Αυτή τη στιγμή θα χρειαστεί να αναστείλουμε όλες τις υποχρεώσεις της, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η περιοδεία. Θα ανακοινώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες μόλις τις έχουμε, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας ημερομηνίας έναρξης για την περιοδεία και για τις εκ νέου προγραμματισμένες συναυλίες''.

Είναι γνωστό οτι η 64χρονη superstar επρόκειτο να ξεκινήσει το πρώτο σκέλος της παγκόσμιας περιοδείας της από το Βανκούβερ του Καναδά, για να γιορτάσει την 40η επέτειο της παρουσίας της στη μουσική βιομηχανία στις 15 Ιουλίου.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η Madonna θα εμφανιζόταν στο Ντιτρόιτ, το Σικάγο, τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και μερικές ακόμα πόλεις, πριν ταξιδέψει στην Ευρώπη για να συνεχίσει την περιοδεία της σε πόλεις όπως το Λονδίνο, το Παρίσι και η Βαρκελώνη. Στη συνέχεια θα επέστρεφε στη Βόρεια Αμερική για να ολοκληρώσει την περιοδεία της.

 

 

 

 

Φωτογραφία: thesun.co.uk

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker