kiss-logo
Now playingLOSE CONTROL TEDDY SWIMS
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Rihanna – Παραιτήθηκε από τη διεύθυνση της εταιρείας της

Η είδηση ανακοινώθηκε ξαφνικά, προκαλώντας μεγάλες συζητήσεις στους χώρους των οικονομικών αναλυτών...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Όπως έγινε γνωστό, η Rihanna αποφάσισε να παραιτηθεί από τη διεύθυνση της εταιρείας της, Savage X Fenty.

Η είδηση ανακοινώθηκε ξαφνικά, προκαλώντας μεγάλες συζητήσεις στους χώρους των οικονομικών αναλυτών.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις η Hillary Super, πρώην διευθύνουσα σύμβουλος της Anthropologie και με εμπειρία σε εταιρείες όπως η Guess, η American Eagle και η Gap, εντάσσεται στην εταιρεία για να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση.

Η πρόσληψη της Hillary Super ως CEO θα μπορούσε να βοηθήσει στις αναπτυξιακές φιλοδοξίες της Savage X Fenty και να της προσδώσει μεγαλύτερη αξιοπιστία στη Wall Street.

Πέρυσι, η εταιρεία συγκέντρωσε 125 εκατομμύρια δολάρια, ανεβάζοντας τη συνολική χρηματοδότησή της στα 310 εκατομμύρια δολάρια, ενώ σύμφωνα με αναφορές η Savage X Fenty συνεργαζόταν με τράπεζες προετοιμάζοντας μια πιθανή αρχική δημόσια προσφορά με αποτίμηση 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η επιτυχία της εταιρείας αύξησε την προσωπική περιουσία της Rihanna σε 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με το Forbes, καθιστώντας την τραγουδίστρια τη δεύτερη πλουσιότερη γυναίκα στο χώρο του entertainment υστερώντας σε έσοδα μόνο σε σχέση με την Oprah Winfrey.

Εκτός από το ηλεκτρονικό κατάστημα, η Savage X Fenty διαθέτει φυσικά καταστήματα στο Λας Βέγκας, στο Χιούστον, στο Λος Άντζελες, στην Ατλάντα, στη Φιλαδέλφεια, στο Garden City, στη Νέα Υόρκη και στο Άρλινγκτον της Βιρτζίνια, ενώ είχε τηλεοπτική παρουσία στο Amazon Prime Video αλλά και στο ημίχρονο του Super Bowl LVII τον περασμένο Φεβρουάριο.

 

 

 

 

Φωτογραφία: variety.com
 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker