kiss-logo
Now playingCHEAP THRILLS SIA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Kate Bush – Ιστορικό ρεκόρ ύστερα από χρόνια

Η Kate Bush ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για τη μεγάλη επιτυχία, αφού το τραγούδι της ξεπέρασε τις ένα δισεκατομμύριο ψηφιακές ακροάσεις...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το μοναδικό προνόμιο να βρίσκεται στην κορυφή των chart ύστερα από μια πορεία περίπου 40 ετών, απολαμβάνει η Kate Bush, που βρίσκεται στο 64ο έτος της ηλικίας της.

Το ''Running Up That Hill'' κυκλοφόρησε το 1985 και γνώρισε μάλιστα επιτυχία καθώς έφτασε μέχρι την τρίτη θέση του UK Singles Chart και τη θέση Νο. 30 στο Billboard Hot 100 των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο άλμπουμ της Bush ''Hounds of Love'', που κυκλοφόρησε στις 5 Αυγούστου το 1985, αλλά αναβίωσε στην κυριολεξία αφού έπαιξε βασικό ρόλο στην τέταρτη σεζόν της επιτυχίας του Netflix ''Stranger Things'' το περασμένο καλοκαίρι, και τώρα το κομμάτι έχει καταρρίψει ήδη ένα απίστευτο ορόσημο.

Με μια ανάρτησή της η Kate Bush ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για τη μεγάλη επιτυχία, αφού το τραγούδι της ξεπέρασε τις ένα δισεκατομμύριο ψηφιακές ακροάσεις στην πλατφόρμα του Spotify.

''Ένα δισεκατομμύριο streams. Έχω μια εικόνα ενός ποταμού, που ξαφνικά πλημμυρίζει και γίνεται πολλοί, πολλοί παραπόταμοι – ένα δισεκατομμύριο ρυάκια – στο δρόμο τους προς τη θάλασσα. Κάθε ένα από αυτά τα ρυάκια είναι ένας από εσάς. Ευχαριστώ! Σας ευχαριστώ πολύ που στείλατε αυτό το τραγούδι σε ένα τόσο απίστευτα εκπληκτικό ταξίδι. Είμαι έκπληκτη", αναφέρει στο μήνυμά της η Bush, με εμφανώς ποιητική διάθεση.

Η Kate Bush είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη για το θέμα: ''Η σκέψη όλων αυτών των πολύ νέων ανθρώπων που ακούν το τραγούδι για πρώτη φορά και το ανακαλύπτουν είναι κάτι πολύ ξεχωριστό''. Στο ''Stranger Things'' πάντως, το τραγούδι έχει βαθιά επίδραση στον χαρακτήρα Max της Sadie Sink, με εξέχουσα θέση και σημασία στην ιστορία. Η ίδια η Bush είχε βρει τη συμμετοχή της ''πολύ συγκινητική'' και χαιρέτησε την επιλογή να ενταχθεί το τραγούδι της στην τηλεοπτική σειρά.

 

 

 

 

Φωτογραφία: officialcharts.com

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker