kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Shawn Mendes – Εμφάνιση έκπληξη στο πλευρό του Ed Sheeran

Ο Shawn Mendes άφησε έκπληκτο το κοινό του Ed Sheeran, καθώς εμφανίστηκε απροειδοποίητα στη σκηνή...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Shawn Mendes άφησε έκπληκτο το κοινό του Ed Sheeran, καθώς εμφανίστηκε απροειδοποίητα στη σκηνή, στην πρόσφατη συναυλία του καλλιτέχνη από το Γιόρκσαϊρ, στο στάδιο Rogers Centre του Τορόντο στο Οντάριο.

Ο Καναδός μουσικός τραγούδησε μαζί με τον Sheeran το ''Lego House'', που περιλαμβάνεται στο άλμπουμ ''+'' του 2012, ενώ οι δυο τους συνέχισαν το ντουέτο ερμηνεύοντας την επιτυχία του Shawn ''There’s Nothin’ Holding Me Back'' που κυκλοφόρησε το 2017.

Ο ηλικίας 32 ετών Ed μοιράστηκε με τους οπαδούς ένα σύντομο βίντεο από την προετοιμασία των δυο τους στο backstage, σχολιάζοντας μάλιστα την πρώτη εμφάνιση του Shawn στη σκηνή ύστερα από ενάμιση χρόνο.

Οι δυο φίλοι είχαν μοιραστεί ξανά τη σκηνή το 2017, στη διάρκεια της ''Illuminate Tour'' του Shawn Mendes, ενώ τον περασμένο Ιούλιο ο Shawn είχε αναγκαστεί να ακυρώσει την περιοδεία του ''Wonder: The World Tour'', προκειμένου να επικεντρωθεί στην ψυχική του υγεία.

Όπως παραδέχτηκε πρόσφατα ο Shawn Mendes σε συντάκτη της Wall Street Journal, από τότε άλλαξε τη ζωή του, βάζοντας στον εαυτό του κάποια αυστηρά όρια.
''Το να θέτεις κάποια όρια δεν σε κάνει αγενή άνθρωπο. Κάνει τους άλλους να αισθάνονται λίγο άβολα για μια στιγμή, αλλά τελικά είναι ένα πολύ δυνατό και χρήσιμο πράγμα που μπορείς να εφαρμόζεις σε κάθε σχέση. Οπότε, ναι, ο καθορισμός ορίων δεν είναι κακός, είναι πραγματικά πολύ σημαντικό πράγμα. Είναι κάτι πολύ ευγενικό, στην πραγματικότητα''.

 

 

 

 

Φωτογραφίες: nme.com/datathistle.com

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker