kiss-logo
Now playingSPENDING MY TIME ROXETTE
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Robbie Williams – Αντιμέτωπος με συμπτώματα ''long Covid''

Aναγκάστηκε να διακόψει τη συναυλία του καθώς άρχισε να εμφανίζει τα γνωστά προβλήματα υγείας που επιμένουν μετά την περίοδο ανάρρωσης του Covid 19...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Αντιμέτωπος με τα συμπτώματα της πάθησης που έχει χαρακτηριστεί ως ''long Covid'' βρέθηκε ο Robbie Williams, στη διάρκεια της πρόσφατης εμφάνισής του στην Ολλανδία.

Συγκεκριμένα ο διάσημος τραγουδιστής και τραγουδοποιός βρισκόταν στη σκηνή για τις ανάγκες του Pinkpop Festival που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Landgraaf, όταν αναγκάστηκε να διακόψει για λίγο τη συναυλία του καθώς άρχισε να εμφανίζει τα γνωστά σε όλους προβλήματα υγείας που επιμένουν μετά την τυπική περίοδο ανάρρωσης του Covid 19.

Όπως είναι γνωστό, στα συμπτώματα που καταγράφονται ως ''long Covid'', περιλαμβάνεται η προσωρινή κούραση, η αδυναμία, η απώλεια αναπνοής και η δύσπνοια μεταξύ άλλων.

Ο Robbie Williams αναγκάστηκε να διακόψει το σετ του, όταν στην αρχή του τέταρτου κατά σειρά τραγουδιού του ζήτησε από τους μουσικούς να σταματήσουν να παίζουν.

''Όχι, σταματήστε, σταματήστε. Έχω πρόβλημα'' είπε ο 49χρονος ερμηνευτής, προσθέτοντας: ''Είναι long Covid, έχω long Covid'', και συνέχισε με εμφανές πρόβλημα στην αναπνοή αστειευόμενος: ''Δεν έχει σχέση με την ηλικία μου''...

Ύστερα από αυτό το περιστατικό, ο Robbie ολοκλήρωσε το σετ του και αργότερα επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο για να παραβρεθεί στη σκηνή του Isle of Wight Festival στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

 

 

 

Φωτογραφία: rollingstone.com

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker