kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Depeche Mode – Επιστρέφουν με νέο συλλεκτικό box set

Οι Depeche Mode ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου 12” singles box set για το άλμπουμ ''Sounds Of The Universe''...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οι Depeche Mode ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου 12” singles box set για το άλμπουμ ''Sounds Of The Universe'', που θα είναι διαθέσιμο σύμφωνα με τον προγραμματισμό στις 4 Αυγούστου.

Το ''Sounds Of The Universe | The 12" Singles'', είναι ένα collector's edition deluxe box set που περιλαμβάνει 10 βινύλια σε μορφή 12 ιντσών των singles ''Wrong'', ''Peace'' και ''Fragile Tension/Hole To Feed'' μαζί με B-sides, remixes, instrumentals, dub versions και άλλες ηχογραφήσεις που είχαν γίνει για το 12ο άλμπουμ του συγκροτήματος, το οποίο κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2009 με τίτλο ''Sounds Of The Universe''.

Το νέο box set προσφέρει μια μεγάλη γκάμα radio, club και dub remixes μεταξύ άλλων, καθώς και ακυκλοφόρητο υλικό που συγκεντρώθηκε ειδικά για τη συγκεκριμένη κυκλοφορία.
Για την ηχογράφηση του ''Sounds Of The Universe'', οι Depeche Mode επέστρεψαν στο στούντιο με παραγωγό τον Ben Hillier, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί για το ''Playing The Angel'' το 2005.

Τo ''Sounds Of The Universe'' αποτελεί μία ακόμη σημαντική προσθήκη σε μια σειρά από κυκλοφορίες μοναδικών box sets των DM σε περιορισμένα αντίτυπα. Από τις αρχές της μουσικής τους πορείας οι Depeche Mode έχουν αξιοποιήσει τη δισκογραφία των σινγκλ ως μέσο να προσφέρουν μοναδικά remixes, σπάνια B-sides, αξιοσημείωτες ζωντανές ηχογραφήσεις και επιπλέον υλικό αποκλειστικά για τους θαυμαστές τους.

 

 

 

Φωτογραφία: revolvermag.com

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker