kiss-logo
Now playingROCKABYE CLEAN BANDIT FEAT. ANNE MARIE
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Imagine Dragons – Ένα ακόμα ρεκόρ προβολών

Οι Imagine Dragons μπορούν τώρα να υπερηφανεύονται ότι έχουν στο ενεργητικό τους δύο βίντεο τα οποία έχουν ξεπεράσει τα δυο δισεκατομμύρια views στο YouTube...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Όταν ο Dan Reynolds, frontman των Imagine Dragons, τραγουδούσε για το όνειρό του να γίνει διάσημος στη μουσική βιομηχανία, προφανώς δεν αστειευόταν.

Τα νέα για τα μέλη του συγκροτήματος είναι εξαιρετικά πάντως, καθώς πρόσφατα το βίντεο κλιπ της επιτυχίας τους ''Thunder'' έχει ξεπεράσει επίσημα τις δυο δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Το ασπρόμαυρο βίντεο του σινγκλ γυρίστηκε στο Ντουμπάι το 2017 και μέσα στα έξι χρόνια της παρουσίας του στην πλατφόρμα κατάφερε να συγκεντρώσει τεράστιο αριθμό προβολών.

Οι Imagine Dragons μπορούν τώρα να υπερηφανεύονται ότι έχουν στο ενεργητικό τους δύο βίντεο τα οποία έχουν ξεπεράσει τα δυο δισεκατομμύρια views στο YouTube, καθώς το ''Thunder'' ακολούθησε την πολύ επιτυχημένη πορεία του ''Believer''.

Παράλληλα, δυο άλλα ID clips, για το ''Radioactive'' και το ''Demons'' αντίστοιχα, έχουν πάνω από ένα δισεκατομμύριο προβολές. Και τα τέσσερα αυτά τραγούδια έχουν πιστοποιηθεί από την Αμερικανική εταιρεία ηχογραφήσεων (RIAA) ως διαμαντένια, καθώς οι πωλήσεις τους ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια αντίτυπα. Έτσι, οι Imagine Dragons είναι το πρώτο συγκρότημα που έχει στο ενεργητικό του τέσσερα σινγκλ με πιστοποίηση Diamond.

 

 

 

 

Φωτογραφία: media.gq.com

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker