kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Take That – Τραγουδούν για τα θύματα του πολέμου

Την απόφασή τους να επιστρέψουν στη σκηνή για μια μοναδική εμφάνιση ανακοίνωσαν τα μέλη των Take That...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Την απόφασή τους να επιστρέψουν στη σκηνή για μια μοναδική εμφάνιση ανακοίνωσαν τα μέλη των Take That.

Η μοναδική συναυλία του διάσημου boy band θα πραγματοποιηθεί στο συναυλιακό χώρο Κοκο, στo Camden Town του Λονδίνου στις 21 Ιουνίου.

Ο σκοπός της έκτακτης επανασύνδεσης των μελών του συγκροτήματος είναι η υποστήριξη των παιδιών που βιώνουν τα αποτελέσματα του πολέμου.

Ο Gary Barlow, ο Mark Owen και ο Howard Donald συμφώνησαν να ερμηνεύσουν μάλιστα τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους για το συγκεκριμένο φιλανθρωπικό σκοπό, αφού τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν στη διεθνή μη κυβερνητική οργάνωση War Child που προσπαθεί να διασφαλίσει ότι τα παιδιά θα έχουν πρόσβαση σε προστασία, εκπαίδευση και κάθε είδους υποστήριξη.

Ωστόσο, λίγες μέρες αργότερα, το pop trio θα συνεχίσει τις εμφανίσεις με μια ακόμα συναυλία στο BST Hyde Park την 1η Ιουλίου, ενώ πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι το συγκρότημα έχει σχέδια για ''μεγάλες περιοδείες'' που θα ακολουθήσουν το 2024.
Όπως αποκάλυψε ο μάνατζέρ τους, Chris Dempsey: ''Οι ακριβείς ημερομηνίες δεν έχουν ακόμη καθοριστεί, αλλά μετά τη στέψη του Βασιλιά έχουμε την ταινία «Greatest Days» που θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουνίου και θα ακολουθήσουν νέα μουσική και ένα νέο άλμπουμ εκτός από μερικές ακόμα επανακυκλοφορίες. Έχουμε μεγάλα σχέδια για περιοδείες το 2024, όμως περισσότερες πληροφορίες θα έχετε τους επόμενους μήνες''.

Το συγκρότημα πάντως υπέγραψε πρόσφατα ένα νέο συμβόλαιο, με τη δισκογραφική EMI Records.

 

 

 

 

 

Φωτογραφία: media.timeout.com

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker