kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Daddy Del Rey – Η Lana στο πλευρό του πατέρα της

Το νέο τραγούδι συνδυάζει τα όμορφα φωνητικά της Lana, σε μια υπνωτική σύνθεση για πιάνο...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το ντεμπούτο του στη δισκογραφία ετοιμάζεται να κάνει ο πατέρας της Lana Del Rey. Το πρώτο στούντιο άλμπουμ του Rob Grant, κυκλοφορεί στις 9 Ιουνίου, με τίτλο ''Lost At Sea'' από τη δισκογραφική Decca Records.

Ο Grant (''Daddy Del Rey'') είχε ανακοινώσει στην αρχή του έτους την πρώτη του κυκλοφορία και είχε γίνει ήδη γνωστό ότι στο επερχόμενο άλμπουμ συμμετέχουν μερικοί από τους πιο επιδραστικούς εκπροσώπους της μουσικής βιομηχανίας, μεταξύ των οποίων οι Jack Antonoff, Luke Howard, Laura Sisk και Zach Dawes, ενώ το highlight του νέου άλμπουμ αποτελεί φυσικά η συμμετοχή της κόρης του, η οποία δανείζει τη φωνή της σε δυο από τις νέες συνθέσεις.

Η Lana Del Rey μάλιστα ερμηνεύει το ομότιτλο τραγούδι, για το οποίο ο πατέρας της διάσημης τραγουδίστριας δήλωσε: ''Το Lost At Sea είναι ένα βαθιά συναισθηματικό και αιθέριο τραγούδι. Συνδυάζει τα όμορφα φωνητικά της Lana, σε μια υπνωτική σύνθεση για πιάνο. Η φωνή της Lana είναι συναρπαστική και δυνατή. Κινείται σαν φάντασμα μέσα από το τραγούδι σαν ομίχλη πάνω από τον ωκεανό. Το τραγούδι έχει ένα βαθύ μήνυμα ελπίδας…για όλους εμάς που νιώθουμε χαμένοι και αποκομμένοι στο σημερινό κόσμο. Το Lost At Sea είναι ο λόγος που έφτιαξα το άλμπουμ μου… για να μοιραστώ μουσική που μπορεί να φέρει λίγη γαλήνη και ηρεμία σε έναν πολύ ανήσυχο κόσμο''.

 

 

 

Φωτογραφία: pitchfork.com

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker