kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 12 Φεβρουαρίου, το 2017 η Adele ήταν η μεγάλη νικήτρια στην 59η τελετή απονομής των ετήσιων Grammy Awards, από όπου αποχώρησε έχοντας πέντε βραβεία στην κατοχή της.

Το άλμπουμ της Adele ''25'' διακρίθηκε στις πολύ σημαντικές κατηγορίες ''Album of the Year'' και ''Record of the Year'', ενώ το ''Hello'' ανακηρύχθηκε ''Song of the Year''.

Η Adele ήταν η πρώτη ερμηνεύτρια στην ιστορία του θεσμού που κατάφερε να κερδίσει βραβείο σε τρεις βασικές κατηγορίες στην ίδια τελετή για δύο φορές, κερδίζοντας προηγουμένως και τις τρεις κατηγορίες το 2012.

Επιπλέον, το ''Ηello'', που επιλέχθηκε ως προπομπός του νέου άλμπουμ, κέρδισε αμέσως διεθνή εμπορική επιτυχία και κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του Top10 σε 26 χώρες.

Η Adele με την επιτυχία της κατάφερε δε, να κατακτήσει το ρεκόρ της πρώτης κυκλοφορίας που ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο σε ψηφιακές πωλήσεις σε μια εβδομάδα, ενώ κατά μέσο όρο το βίντεο κλιπ που συνόδευε την κυκλοφορία του σινγκλ είχε ένα εκατομμύριο views ανά ώρα, μόνο στις δυο πρώτες μέρες κυκλοφορίας του στο YouTube.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker