kiss-logo
Now playingMAKEBA JAIN
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Οσκαρ 2022

Η 94η απονομή βραβείων Οσκαρ γεμάτη λάμψη
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Όσκαρ 2022

 

Η 94η απονομή των Όσκαρ συνδυάζεται με επιστροφή στη λάμψη και στην κανονικότητα του Χόλιγουντ. Η φετινή εκδήλωση αναμένεται να είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με τη σιωπηλή περυσινή τελετή και τα ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Τα ‘Οσκαρ 2022 θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 27 Μαρτίου στο Dolby Theatre του Λος Αντζελες. Η τελετή έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 8 μ.μ. και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ABC και ο χώρος διεξαγωγής της τελετής φέτος είναι το Dolby Theatre που βρίσκεται στο Χόλυγουντ.

Ποιοι θα είναι οι παρουσιαστές

Η Ρετζίνα Χολ, η Έιμι Σούμερ και η Γουάντα Σάικς θα είναι τα βασικά ονόματα της παρουσίασης της τελετής

Ποιοί θα απονείμουν

Πολλοί αστέρες αναμένεται να απονείμουν βραβεία Όσκαρ. Ανάμεσα τους είναι ονόματα όπως Lady Gaga, Kevin Costner, Samuel L. Jackson, Zoë Kravitz, Anthony Hopkins, Lily James, Mila Kunis, John Leguizamo, Simu Liu, Rami Malek, Lupita Nyong'o, Rosie Perez, Chris Rock, Naomi Scott, Wesley Snipes, Uma Thurman, John Travolta, Halle Bailey, Sean "Diddy" Combs, Jamie Lee Curtis, Woody Harrelson, Shawn Mendes, και Tyler Perry.

Ποια είναι τα φαβορί

Το «The Power of the Dog» είναι το μεγάλο φαβορί για την καλύτερη ταινία και την καλύτερη σκηνοθεσία, για την Jane Campion, αλλά υπάρχει επίσης η πιθανότητα το «CODA» να κερδίσει το Οσκαρ καλύτερης ταινίας.

Ο Γουίλ Σμιθ για Α' Ανδρικό ρόλο ("King Richard"), η Τζέσικα Τσαστέιν για καλύτερη ηθοποιό ("The Eyes of Tammy Faye"), ο Τρόι Κότσουρ για καλύτερο β' ανδρικό ρόλο ("CODA") και η Ariana DeBose για καλύτερο δεύτερο γυναικείο ρόλο ( «West Side Story»).

Για τον Α' Γυναικείο Ρόλο διαγωνίζονται οι: Τζέσικα Τσαστέιν για το «The Eyes of Tammy Faye», Ολίβια Κόλμαν για το «The Lost Daughter», Πενέλοπε Κρουζ για τις «Παράλληλες Μητέρες», Νικόλ Κίντμαν για το «Being the Ricardos» και Κρίστεν Στιούαρτ για το «Spencer».

 

Πηγή φωτογραφίας: shutterstock, APimages

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker