kiss-logo
Now playingTATE MCRAE GREEDY (KISS INTRO) TATE McRAE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σε κώμα νοσηλεύεται ο Black όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα

O Black είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία κυρίως στα τέλη της δεκαετίας του '80, όταν κυκλοφόρησε το άλμπουμ ''Wonderful Life''
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Όπως αναφέρουν οι Guardian και Daily Mirror, o κατά κόσμον Kόλιν Φέρνκομπ είχε αυτοκινητιστικό ατύχημα, καθώς οδηγούσε το όχημά του προς το αεροδρόμιο Cork της Ιρλανδίας. Ύστερα από τη σφοδρή σύγκρουση ο διάσημος τραγουδιστής μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου και παραμένει στην πτέρυγα της εντατικής λόγω οιδήματος στον εγκέφαλο.

Η κατάσταση της υγείας του Colin Vearncombe παραμένει κρίσιμη όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του και κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ποια θα είναι η εξέλιξη.

Στο πλευρό του βρίσκονται, όπως αναφέρουν τα μέσα, η σύζυγός του Καμίλα και οι τρεις γιοι τους.

Ο Black, ή αλλιώς Colin Vearncombe συνέχισε να ηχογραφεί και με τα δυο ονόματα, ακόμα και μετά τη δεκαετία του '80 όταν γνώρισε επιτυχία με τα τραγούδια του Wonderful Life, Everything Is Coming Up Roses και Sweetest Smile που κυκλοφόρησαν το 1987 με το άλμπουμ Wonderful Life που έφτασε μέχρι την τρίτη θέση των chart.

Πριν από ένα χρόνο ο Black κυκλοφόρησε το άλμπουμ Blind Faith, μια ηχογράφηση που έλαβε αρκετά καλές κριτικές από το μουσικό τύπο.

Ο Black, γεννήθηκε στις 26 Μαΐου 1962 στο Λίβερπουλ και έχει συνολικά κυκλοφορήσει 15 άλμπουμ, ενώ παράλληλα έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις ζωγραφικής.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker