kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Οι Metallica ίδρυσαν ένα club αποκλειστικά για μέλη

Οι Metallica ίδρυσαν ένα club μέσα από το οποίο οι φανατικοί οπαδοί τους μπορούν να απολαμβάνουν ειδικά προνόμια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οι Metallica ίδρυσαν ένα club μόνο για μέλη, μέσα από το οποίο οι φανατικοί οπαδοί τους μπορούν να απολαμβάνουν ειδικά προνόμια.

Το club λειτουργεί μόνο για ένα περιορισμένο αριθμό συνδρομητών, οι οποίοι θα επιλέξουν να στηρίξουν τη μπάντα και παράλληλα να απολαύσουν συλλεκτικές κυκλοφορίες δίσκων βινυλίου με ακυκλοφόρητο υλικό, αρχικές ηχογραφήσεις και σπάνιες ζωντανές εκτελέσεις.

Εκτός από την πρόσβαση στις επιλεγμένες κυκλοφορίες, τα μέλη με την εγγραφή τους μπορούν να εφοδιαστούν με μια ειδική ψηφιακή κάρτα για τις αγορές τους, συλλεκτική κάρτα μέλους και μια ως τέσσερις δωρεάν αποστολές ετησίως.

Τα μέλη του «Fifth Member» fan club ενημερώθηκαν από το συγκρότημα ότι έχει τεθεί ήδη σε λειτουργία η ψηφιακή φόρμα, μέσα από την οποία μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ώστε να απολαύσουν τα έξτρα προνόμια.

«Ως μουσικόφιλοι και οι ίδιοι, είμαστε πολύ χαρούμενοι για την αναβίωση των δίσκων βινυλίου. Απολαμβάνουμε να εξερευνούμε, να ανακαλύπτουμε και να συλλέγουμε μικρούς χαμένους θησαυρούς. Όσοι από εσάς αγαπούν την αίσθηση και την ηχητική ζεστασιά του βινυλίου, είστε ευπρόσδεκτοι στο μικρό αποκλειστικό μας club» αναφέρουν οι Metallica με την ανακοίνωσή τους.

Το συγκρότημα υπόσχεται ότι όλα τα τραγούδια θα διατεθούν για πρώτη φορά σε μορφή βινυλίου, σε δίσκους 33 στροφών ή 7 ιντσών, ενώ περιλαμβάνονται tracks σε ψηφιακή μορφή και άλλα συλλεκτικά αντικείμενα όπως αυτοκόλλητα, αφίσες και φωτογραφίες.

Οι συνδρομές διατίθενται από τις αρχές μέχρι τα τέλη του Μαρτίου και κοστίζουν 49.99 δολάρια.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker