kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Μια έκθεση για την Amy Winehouse στο μουσείο Γκράμι

H έκθεση θα περιλαμβάνει χαρακτηριστικά outfit, χειρόγραφα και κοσμήματα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μια έκθεση προς τιμήν της Amy Winehouse πρόκειται για εγκαινιαστεί τον επόμενο μήνα στο περίφημο Grammy Museum του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Associated Press, πολλά από τα κειμήλια της πρόωρα χαμένης ερμηνεύτριας θα φιλοξενηθούν στο μουσείο, μεταξύ των οποίων χαρακτηριστικά outfit, χειρόγραφα και κοσμήματα από την προσωπική της συλλογή.

H έκθεση θα περιλαμβάνει επίσης διάφορα αποσπάσματα εφημερίδων και αφιερώματα του μουσικού τύπου, γύρω από το έργο, τη ζωή και το θάνατο της Winehouse.

Ένα από τα σημαντικότερα εκθέματα αποτελεί το τελευταίο και πολύ ιδιαίτερο φόρεμα που είχε επιλέξει η ταλαντούχα τραγουδίστρια για την τελευταία της εμφάνιση, στο Βελιγράδι της Σερβίας το 2011. Στη συλλογή του υλικού έχει συμβάλει επίσης η στυλίστρια της Amy, Naomi Parry, η οποία είχε επιμεληθεί όλη τη γκαρνταρόμπα ενόψει της τελευταίας περιοδείας που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

«Η συνεργασία μου με την Amy ήταν τις πιο δημιουργικές περιόδους της καριέρας μου. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα και ανυπομονώ να δει ο κόσμος τις εμφανίσεις που είχαμε δημιουργήσει για τις επόμενες συναυλίες του 2011», δήλωσε στο ειδησιογραφικό πρακτορείο η Parry.

Αρκετά από τα εκθέματα προέρχονται επίσης από το οικογενειακό υλικό και θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά.

Η πρεμιέρα της έκθεσης, με τίτλο «Beyond Black - The Style of Amy Winehouse», έχει οριστεί για τις 17 Ιανουαρίου 2020.

Ένα μεγάλο μέρος των εκθεμάτων θα διατεθεί πάντως σε πλειστηριασμό, για την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος Amy Winehouse, που εργάζεται για την αντιμετώπιση του αλκοολισμού και της χρήσης ναρκωτικών.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker