kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

H Adele προτάθηκε για το μουσικό θέμα της νέας ταινίας Bond

Η συζήτηση για την επιλογή της Adele ξεκίνησε πριν από μερικές εβδομάδες...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το 2020 θα πρέπει να αναμένουμε την προβολή της νέας ταινίας της σειράς James Bond, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Ο μυστικός πράκτορας 007 επιστρέφει στις μεγάλες αίθουσες μέσα από την ταινία «Bond 25», που θα προβληθεί τον Απρίλιο του 2020 υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Cary Joji Fukunaga.

Στη νέα ταινία τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Daniel Craig και το cast συμπληρώνουν μερικοί από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς, μεταξύ των οποίων οι: Rami Malek, Lea Seydoux, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Rory Kinnear και Jeffrey Wright.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Star της Μεγάλης Βρετανίας, ο Daniel Craig παρακαλεί την Adele να αποδεχτεί την πρόταση και να είναι εκείνη που θα ερμηνεύσει το μουσικό θέμα της νέας ταινίας.

Η Adele, είχε ερμηνεύσει με μεγάλη επιτυχία το ομώνυμο τραγούδι για την ταινία «Skyfall» το 2012, μια επιλογή για την οποία ανταμείφθηκε με βραβείο Oscar, Golden Globe, BRIT και Grammy Award.

O Daniel Craig, που έχει δηλώσει ότι θα ενσαρκώσει το ρόλο του πράκτορα 007 για τελευταία φορά, θέτει ως πρώτη προτεραιότητα τη συμμετοχή της Adele για το θέμα του «Bond 25».

Όπως αναφέρουν πηγές της βρετανικής εφημερίδας: «Η συζήτηση για την επιλογή της Adele ξεκίνησε πριν από μερικές εβδομάδες, με τον Daniel να θέτει ευθέως το ερώτημα στην τραγουδίστρια».

Από την πλευρά της Sony πάντως, της δισκογραφικής που αντιπροσωπεύει την υπερταλαντούχα ερμηνεύτρια, είναι ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα καθώς τα γυρίσματα μόλις ξεκίνησαν και υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι να παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Ωστόσο, η ίδια η Adele φαίνεται πως απορρίπτει την ιδέα να ερμηνεύσει το μουσικό θέμα της νέας ταινίας Bond, καθώς όπως λέει η πρώτη φορά είχε τόσο μεγάλη επιτυχία ώστε η δεύτερη φορά μπορεί να έχει μικρότερη ανταπόκριση.

Στο μεταξύ, ο Ed Sheeran φαίνεται πως κρατά ακόμα στο αρχείο του μια σύνθεση για το μουσικό θέμα της ταινίας Bond, που έγραψε πριν από τρία χρόνια «just in case».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker