kiss-logo
Now playingWAY DOWN WE GO KALEO
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Διπλασίασε τα έσοδά του ο Ed Sheeran, ξεπερνώντας και την Adele

Συγκεκριμένα, το σύνολο των εσόδων του Sheeran, αυξήθηκε κατά 104 εκατομμύρια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

H πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Μεγάλης Βρετανίας, The Sunday Times, παρουσιάζει σε σταθερή βάση την ετήσια λίστα της με τους χίλιους πλουσιότερους πολίτες της χώρας, βάσει του καθαρού τους εισοδήματος.

Σύμφωνα με τη φετινή «Sunday Times Rich List» που δημοσιεύθηκε πρόσφατα, o Ed Sheeran φαίνεται πως αφήνει πίσω του την Adele, καθώς καταφέρνει να διπλασιάσει το εισόδημά του στη διάρκεια του τελευταίου μόνο έτους.

Συγκεκριμένα, το σύνολο των εσόδων του Sheeran, αυξήθηκε επιπλέον κατά 104 εκατομμύρια δολάρια, κατά τους τελευταίους 12 μήνες.

Όπως απεικονίζεται στο διάγραμμα της εφημερίδας, ο Ed Sheeran συγκεντρώνει πια 208 εκατομμύρια δολάρια, σε αντίθεση με την Adele που μένει λίγο πίσω με έσοδα της τάξης των 195 εκατομμυρίων.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο ηλικίας 28 ετών καλλιτέχνης, αποκόμισε 442 εκατομμύρια δολάρια στη διάρκεια του 2017 από την περιοδεία του «Divide», ποσό που είναι μεγαλύτερο από κάθε άλλου καλλιτέχνη στο ίδιο διάστημα, στην ιστορία της μουσικής.

Ο Ed, είναι πια ο 17ος πλουσιότερος μουσικός στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ η Adele ακολουθεί λίγο πιο πίσω στη λίστα, στη θέση Νο. 22.

Στην κορυφή της λίστας με τους πλουσιότερους μουσικούς πάντως, εξακολουθεί να βρίσκεται ο διακεκριμένος συνθέτης Andrew Lloyd Webber, με συνολικά έσοδα ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Sir Paul McCartney με 975 εκατομμύρια.

Στην τρίτη θέση συναντάμε τον Bono με έσοδα της τάξης των 757 εκατομμυρίων και ακολουθεί μια θέση παρακάτω ο Sir Elton John με συνολικά 583 εκατομμύρια.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker