kiss-logo
Now playingLOVERS IN A PAST LIFE CALVIN HARRIS X RAG'N'BONE MAN
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Πουλήθηκε η έπαυλη στην οποία έζησε ο Michael Jackson

Ο Michael Jackson έζησε εκεί για μερικά χρόνια στη διάρκεια της δεκαετίας του '90...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η έπαυλη στην οποία έζησε ο Michael Jackson αλλά και ο Marc Chagall παλαιότερα, άλλαξε ιδιοκτησία μέσα από τη μεγαλύτερη κτηματομεσιτική συναλλαγή για τα οικονομικά δεδομένα του μήνα στη Νέα Υόρκη.

Το σπίτι της East 74th Street στην περιοχή Upper East Side, στη μητρόπολη της ανατολικής ακτής των Ηνωμένων Πολιτειών, είχε κατά καιρούς αρκετούς διάσημους ενοίκους μεταξύ των οποίων και ο βασιλιάς της ποπ.

Το εξαώροφο νεοκλασικό σπίτι χτίστηκε το 1898 και συντηρήθηκε από τους ιδιοκτήτες ή τους ενοίκους που περάσαν από εκεί, προσαρμόζοντας τα χαρακτηριστικά της οικίας που αρχικά είχαν αναγεννησιακό στιλ.

Σήμερα το οίκημα έχει συνολική έκταση 1184 τ.μ. και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει επτά υπνοδωμάτια, δέκα τζάκια, φιλόξενους ξενώνες, ευρύχωρες τραπεζαρίες και καθιστικά, μεγάλο κήπο και καλαίσθητους εξωτερικούς χώρους στον τελευταίο όροφο.

Ο Michael Jackson υπήρξε ένας από τους ενοικιαστές της έπαυλης καθώς έζησε εκεί μερικά χρόνια στη διάρκεια της δεκαετίας του '90, ανεβάζοντας φυσικά στα ύψη τη μετέπειτα εμπορική αξία του οικήματος.

Τελευταίος ιδιόκτητης της πολυτελέστατης έπαυλης ήταν ο δισεκατομμυριούχος Marc Lasry, συνιδιοκτήτης της ομάδας παικτών του NBA, Milwaukee Bucks. O ίδιος και η σύζυγός του Cathy Lasry, είχαν ανακοινώσει την πώληση της οικίας πριν από ένα χρόνο, προσδιορίζοντας το ποσό αγοράς στα 39 εκατομμύρια δολάρια. Πρόσφατα μείωσαν το αντίτιμο στα 35 εκατομμύρια. Το ζευγάρι των δισεκατομμυριούχων είχε επενδύσει 11 εκατομμύρια για την αγορά, το 2001.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές αναφορές, ο νέος ιδιοκτήτης ονομάζεται Michael Thomas Danson και είναι διευθυντικό στέλεχος της GlobalData, μιας εταιρίας ψηφιακών μέσων με έδρα το Λονδίνο. Ύστερα από διαπραγματεύσεις αγόρασε το ακίνητο προς 32 εκατομμύρια δολάρια.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker