kiss-logo
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

New Order: Tο νέο τραγούδι

Ακούστε το
Text Size:
  • A
  • A
  • A

new-order.jpg

New Order - Restless
By
KISS 929

Το συγκρότημα των New Order ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πρώτου single από το επερχόμενο άλμπουμ τους. Το νέο άλμπουμ των βετεράνων της δεκαετίας του '80, έχει τίτλο ''Music Complete''. Το πρώτο ολοκληρωμένο τραγούδι που περιλαμβάνεται σε αυτό, είναι ήδη έτοιμο και έχει διαρρεύσει σε ψηφιακή μορφή. Ο τίτλος του single είναι ''Restless'' και όπως όλα μαρτυρούν πρόκειται για μια ηχογράφηση που διατηρεί την κλασική φόρμα του συγκροτήματος.

Το ''Restless'' θα κυκλοφορήσει μάλιστα σε μορφή full remix cd package, σε βινύλιο αλλά και σε επίσημη ψηφιακή μορφή στις 9 Οκτωβρίου 2015. Ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ θεωρείται η 25η Σεπτεμβρίου, ενώ εκτός από την τυπικήέκδοση, υπάρχει προγραμματισμός για μια αποκλειστική πολυτελή έγχρωμη έκδοση βινυλίου που θα περιλαμβάνει extended εκδοχές και των 11 τραγουδιών που περιλαμβάνει το άλμπουμ.

Τις φωνές τους ''δανείζουν'' αρκετοί αξιόλογοι καλλιτέχνες στο νέο άλμπουμ των New Order, μεταξύ των οποίων οι Brandon Flowers, Iggy Pop και Elly Jackson (La Roux). Το συγκρότημα των New Order απαρτίζουν οι: Bernard Sumner, Gillian Gilbert, Stephen Morris, Tom Chapman και Phil Cunningham.

Το tracklist του νέου άλμπουμ περιλαμβάνει τους εξής τίτλους:

1. Restless
2. Singularity
3. Plastic
4. Tutti Frutti
5. People On The High Line
6. Stray Dog
7. Academic
8. Nothing But A Fool
9. Unlearn This Hatred
10. The Game
11. Superheated

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker