kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

H Ariana Grande είναι η «Γυναίκα της Χρονιάς» για το Billboard

Ύστερα από μια πολύ επιτυχημένη πορεία στη δισκογραφία, το 2018 βρίσκει την Ariana Grande στην καλύτερη φάση της ζωής της...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ύστερα από μια πολύ επιτυχημένη πορεία στη δισκογραφία, το 2018 βρίσκει την Ariana Grande στην καλύτερη φάση της ζωής της.

Η ηλικίας 25 ετών ηθοποιός και τραγουδίστρια, με ένα νέο άλμπουμ στο ενεργητικό της κατάφερε να παραμείνει συνολικά 11 εβδομάδες στο Billboard 200 chart και να αποδείξει ότι διαθέτει ταλέντο και εργατικότητα.

Η Ariana Grande πρόκειται να βραβευτεί ως «Γυναίκα της Χρονιάς», στο ετήσιο γκαλά που διοργανώνει το Billboard Women in Music.

Ο θεσμός των βραβείων Billboard πραγματοποιείται τα τελευταία 13 χρόνια στη Νέα Υόρκη και η Grande καταφέρνει να κατακτήσει μια διάκριση ανταγωνιζόμενη σπουδαίες γυναίκες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής που έχουν βραβευτεί στο παρελθόν, όπως η Madonna, η Taylor Swift, η Selena Gomez και η Lady Gaga.

Η νεαρή τραγουδίστρια με την ακτιβιστική δράση, έχει βρεθεί όχι μια αλλά τρεις φορές στο Billboard 200 albums chart και έχει μεταξύ άλλων συνδράμει ενεργά στη συγκέντρωση 23 εκατομμυρίων δολαρίων μέσα από τη φιλανθρωπική συναυλία One Love Manchester που πραγματοποιήθηκε για την ανακούφιση των θυμάτων του Manchester Arena και των οικογενειών τους. 

Η Ariana Grande έχει επίσης επιδείξει μεγάλη ευαισθησία στα διάφορα κοινωνικά θέματα, έχει ταχθεί στο πλευρό των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν ψυχικά προβλήματα, έχει υπερασπιστεί δημόσια την ισότητα των φύλων, τα δικαιώματα της LGBTQ κοινότητας και το κίνημα για την αυστηροποίηση των νόμων κατά της οπλοκατοχής.

Το γκαλά για τα ετήσια βραβεία γυναικών του Billboard έχει προγραμματιστεί για τις 6 Δεκεμβρίου και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Twitter.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker