kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Iggy Pop και Grace Jones στη μεγάλη οθόνη

Gutterdämmerung
Text Size:
  • A
  • A
  • A

iggypopgutterdammerung.jpg

Gutterdämmerung - Iggy Pop
Gutterdämmerung - Iggy Pop
By
KISS 929

Ο Iggy Pop, η Grace Jones και ο Henry Rollins πρόκειται να ενσαρκώσουν πρωταγωνιστικό σε μια νέα ταινία, που μάλιστα περιγράφεται ως: ''το πιο ηχηρό σιωπηλό φιλμ στον κόσμο''.

Η ταινία έχει τίτλο ''Gutterdämmerung'' και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Βέλγο-Σουηδος δημιουργός Bjorn Tagemose.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και το σύντομο τρέιλερ της ταινίας, οIggy εμφανίζεται ως ένας punk άγγελος, σε αντίθεση με τον Rollins που ενσαρκώνει ένα πουριτανό ιερωμένο, ενώ η Grace Jones εμφανίζεται σε ρόλο έκπληξη ενσαρκώνοντας ''τον μόνο άνθρωπο που μπορεί να ελέγξει την τεστοστερόνη των δυο rock and roll αστέρων σε αυτό το δυνατό φιλμ''.

Όπως αναφέρεται στο σενάριο, ο Θεός επέλεξε να σώσει τον κόσμο από την αμαρτία, αφαιρώντας από την ανθρωπότητα το ''Δισκοπότηρο της Αμαρτίας'', που στην ταινία δεν είναι άλλο από την... καταραμένη κιθάρα. Έτσι, η γη έχει πια μετατραπεί σε ένα ηθικό κόσμο, όπου δεν υπάρχει πια κανένας χώρος για ''sex, drugs or rock ‘n’ roll''.

Όλα αυτά όμως, μέχρι τη στιγμή που ο Vicious (Iggy Pop), στέλνει την κιθάρα πίσω στη γη, κρυφά από τον Κύριο, και μαζί της επιστρέφει κάθε αμαρτία από το παρελθόν.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker