kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

«Έφυγε» από τη ζωή η μεγάλη τραγουδίστρια της σόουλ Aretha Franklin

Ο κόσμος της μουσικής με συγκίνηση πληροφορήθηκε τον θάνατο της αγαπημένης τραγουδίστριας της soul...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο κόσμος της μουσικής με συγκίνηση πληροφορήθηκε τον θάνατο της αγαπημένης τραγουδίστριας της soul.

Η Aretha Franklin έφυγε από τη ζωή στις 16 Αυγούστου, στην ηλικία των 76 ετών.

Το Associated Press επιβεβαίωσε την είδηση αναφέροντας πως η Franklin αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και η κατάστασή της φαινόταν μη αναστρέψιμη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του πρακτορείου ειδήσεων, η διάσημη ερμηνεύτρια ήταν «θανάσιμα άρρωστη».

Η Franklin είχε αναγκαστεί να ακυρώσει μια σειρά από προγραμματισμένες εμφανίσεις της, λόγω της κατάστασης της υγείας της, ενώ την προηγούμενη χρονιά, η ίδια είχε δηλώσει πως σκοπεύει να σταματήσει τις περιοδείες μετά την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ.

Η Aretha Franklin είχε γεννηθεί στις 25 Μαρτίου του 1942 στο Μέμφις του Τενεσί. Το 1994 είχε βραβευτεί με Grammy για τη συνολική προσφορά της στη μουσική ενώ συνολικά έχει παραλάβει 18 βραβεία Grammy και είναι μια από τις πιο σημαντικές καλλιτέχνιδες στην ιστορία της μουσικής.

Η ανακοίνωση της οικογένειάς της: «Είναι μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μας, δεν μπορούμε να βρούμε τις κατάλληλες λέξεις για να εκφράσουμε τον πόνο που αισθανόμαστε στις καρδιές μας. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και τις προσευχές σας. Μας παρηγορεί το γεγονός ότι ξέρουμε πως η κληρονομιά της θα συνεχίσει να ζει. Την ώρα του πένθους, σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας σε αυτές τις δύσκολες ώρες».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker