kiss-logo
Now playingSIGN OF THE TIMES HARRY STYLES
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Η Adele είναι η δημοφιλέστερη καλλιτέχνις στη Μεγάλη Βρετανία

Η Adele συνεχίζει να κυριαρχεί στην ψηφιακή μουσική αγορά, αφήνοντας πίσω της άλλα γυναικεία σχήματα και καλλιτέχνιδες...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Για άλλη μια φορά στον κατάλογο με τις δημοφιλέστερες γυναίκες στη μουσική βιομηχανία για την αγορά της Μεγάλης Βρετανίας, το όνομα της Adele εμφανίζεται στην πρώτη θέση.

Η Deezer συνέταξε όλα τα δεδομένα σχετικά με τη θέση των γυναικών στις ψηφιακές αγορές και ακροάσεις, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Η Adele φαίνεται πως συνεχίζει να κυριαρχεί στην ψηφιακή μουσική αγορά, αφήνοντας πίσω της άλλα γυναικεία σχήματα και καλλιτέχνιδες όπως οι Little Mix που ακολουθούν στη δεύτερη θέση και η Amy Winehouse, το όνομα της οποίας εμφανίζεται στην τρίτη θέση.

Τα στοιχεία, που συγκεντρώθηκαν για την ευαισθητοποίηση των γυναικών καλλιτεχνών και της μουσικής τους, στηρίζοντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, αποκάλυψαν ότι η Ellie Goulding ήταν στην τέταρτη και η Rita Ora ήταν στην πέμπτη θέση.

Η πλατφόρμα μουσικής Deezer, που βρίσκεται σε συνεργασία με το φιλανθρωπικό ίδρυμα για την «Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας», ανακοίνωσε ότι πρόκειται να φιλοξενήσει αποκλειστικές playlist που θα περιέχουν μόνο επιλεκτικά τραγούδια από γυναίκες ερμηνεύτριες.

Σε παγκόσμιο επίπεδο πάντως, η Rihanna ειναι η γυναίκα με τις περισσότερες ψηφιακές ακροάσεις, ακολουθούμενη από άλλες γυναίκες της μουσικής βιομηχανίας, όπως η Sia, η Selena Gomez, η Katy Perry και η Beyoncé.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker