kiss-logo
Now playingSUMMER WINE VILLE VALO & NATALIA AVELON
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Επέστρεψε στη σκηνή η Mariah Carey

Η Mariah Carey αναγκάστηκε να ακυρώσει προγραμματισμένες εμφανίσεις στη διάρκεια του Νοεμβρίου, καθώς αντιμετώπισε μια λοίμωξη...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Mariah Carey αναγκάστηκε να ακυρώσει μια σειρά από προγραμματισμένες εμφανίσεις στη διάρκεια του Νοεμβρίου, καθώς αντιμετώπισε μια λοίμωξη του αναπνευστικού.

Μέσα από ανάρτησή της στο Twitter, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι αισθάνεται αρκετά υγιής ώστε να παραβρεθεί στο φεστιβάλ για την ενίσχυση του αγώνα κατά του ιού HIV που διοργάνωσε το AIDS Healthcare Foundation. To συγκεκριμένο φεστιβάλ πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο κάθε τέτοια εποχή στο Λος Άντζελες και η Carey εφέτος σύμφωνα με το line up κατείχε τη θέση του Headliner.

Η ανάρτηση εκτός από τη φωτογραφία της σε στιγμιότυπο ηχογράφησης μέσα στο στούντιο, περιλάμβανε το εξής μήνυμα προς τους φίλους και οπαδούς της: «Αισθάνομαι καλύτερα και βρίσκομαι πάλι στη δουλειά. Ανυπομονώ να σας δω απόψε στη συναυλία για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS και αμέσως μετά να προχωρήσουμε στη συνέχεια της Christmas Tour 2017.

Η ίδια, είχε αναφέρει σε παλαιότερη της ανάρτηση στον λογαριασμό της: «Το ξέρετε ότι δεν υπάρχει κάτι που να λατρεύω περισσότερο για την περίοδο των Χριστουγέννων, από το να περνάμε μαζί τις γιορτές μέσα από τις εμφανίσεις μου στη σκηνή. Όμως είμαι αναγκασμένη να ακολουθήσω τις εντολές των γιατρών μου και να ξεκουραστώ μέχρι να μπορέσω να επανέλθω».

Η περιοδεία της Mariah έχει τίτλο «All I Want for Christmas Is You» και πρόκειται να ξεκινήσει από το Beacon Theatre της Νέας Υόρκης το Σάββατο. Επόμενοι σταθμοί στην περιοδεία της είναι το Παρίσι, το Μάντσεστερ και το Λονδίνο, ενώ ύστερα από αυτές τις τρεις ευρωπαϊκές πόλεις η περιοδεία θα συνεχιστεί στην Αμερική με πέντε εμφανίσεις στο Caesars Palace του Λας Βέγκας.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker