kiss-logo
Now playingLOVE ME MORANDI
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη η Kylie Minogue

Η Kylie επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη για μια ακόμα φορά, στο πλευρό μάλιστα του Guy Pearce
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Kylie Minogue επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη για μια ακόμα φορά, στο πλευρό μάλιστα του Guy Pearce.

Ο τίτλος της ταινίας είναι «Swinging Safari». Πρόκειται για μια κωμωδία που σκοπός της είναι να μεταφέρει τον θεατή στην Αυστραλία της δεκαετίας του '70.

Ο αρχικός τίτλος της ταινίας ήταν «Flammable Children». Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Stephan Elliott, ο οποίος είναι γνωστός για το φιλμ του 1994 «The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert».

Στην ταινία η Kylie ενσαρκώνει τον ρόλο της Kaye Hall, η οποία σύμφωνα με το σενάριο είναι παντρεμένη με τον Keith Hall, τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Guy Pearce.

Η ταινία αποτελεί μια εξαιρετική αφορμή για την τηλεοπτική επανασύνδεση των Kylie Minogue και Guy Pearce, οι οποίοι υπήρξαν ξανά συνάδελφοι κάτω από την ίδια στέγη, όταν στο διάστημα από το 1986 ως το 1988 ανήκαν στο cast της καθημερινής οικογενειακής σειράς «Neighbours».

Το "Swinging Safari" παρακολουθεί τον τρόπο ζωής των μελών τριών οικογενειών στη δεκαετία του '70, τα swingers πάρτι τους και την επιρροή στα παιδιά τους. Η ταινία περιγράφεται ως μια ταινία που περιστρέφεται γύρω από τις συνήθειες της εποχής, το εξεζητημένο στιλ, τις κακές επιλογές, αλλά και την αληθινή διασκέδαση.

Το "Swinging Safari" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες κινηματογράφου της Αυστραλίας στις 18 Ιανουαρίου 2018.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker