kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

O Alice Cooper στη σκηνή με original lineup

«Όταν η αρχική μπάντα διαλύθηκε το 1975, δεν υπήρχαν άσχημα συναισθήματα, δεν υπήρχαν αγωγές»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Στο στάδιο First Direct του Leeds εμφανίστηκε ο Alice Cooper, στο πλαίσιο της περιοδείας του, εκπλήσσοντας ευχάριστα τους παρευρισκόμενους καθώς το συγκρότημα του, αποτελούνταν από τα αρχικά πρώην μέλη. Ο μπασίστας Dennis Dunaway, ο κιθαρίστας Michael Bruce και ο ντράμερ Neal Smith, επανασυνδέθηκαν με τον Cooper για μια μοναδική εμφάνιση που πραγματοποιήθηκε στις 11 Νοεμβρίου στη Μεγάλη Βρετανία.

Τα πρώην μέλη είχαν μοιραστεί ξανά τη σκηνή με τον διάσημο frontman για ένα σύντομο σετ των πέντε τραγουδιών, πριν από αρκετούς μήνες σε μια συναυλία στο Nashville. Ο Cooper είχε δηλώσει τότε: «Όταν η αρχική μπάντα διαλύθηκε το 1975, δεν υπήρχαν άσχημα συναισθήματα, δεν υπήρχαν αγωγές. Είχαμε ξεκινήσει όλοι μαζί από το ίδιο γυμνάσιο, είχαμε ηχογραφήσει μετά από συνεργασία πέντε πλατινένια άλμπουμ στη σειρά. Δεν είχαμε χωρίσει δρόμους ποτέ ο ένας από τον άλλο ακόμα και ύστερα από δέκα χρόνια».

Όπως ανέφερε ο Cooper, είχε κρατήσει στενή επαφή όλα αυτά τα χρόνια με τον Neal και τον Dennis. Ο Mike είχε εξαφανιστεί για ένα διάστημα και φυσικά είχε στοιχίσει σε όλους το γεγονός ότι ο Glen Buxton απεβίωσε το 1997.

H επανασύνδεση του συγκροτήματος οφείλεται πάντως στον Neal Smith, καθώς εκείνος τηλεφώνησε στον Alice Cooper λέγοντάς του τη φράση: «Έχω έτοιμα μερικά νέα τραγούδια».

Ύστερα από μια εβδομάδα, ο μπασίστας Dennis Dunaway με κάλεσε και μου είπε: «Έχω ένα ή δυο τραγούδια», και κάπως έτσι προέκυψε ο νέος δίσκος, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Alice Cooper.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker