kiss-logo
Now playingSOMEBODY ELSE'S LOVER TOTAL TOUCH
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σε αναζήτηση νέου μάνατζερ η Mariah Carey

«Ύστερα από τρία χρόνια, η Mariah Carey και η Stella Bulochnikov θέτουν οριστικό τέλος στη συνεργασία τους»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Χώρισαν οι δρόμοι της Mariah Carey και της μάνατζερ της, Stella Bulochnikov.

Η διάσημη τραγουδίστρια πρόσθεσε πρόσφατα μια ακόμα διάκριση στον κατάλογο των τιμών και βραβείων που έχει λάβει, σε μια λαμπερή τελετή που έλαβε χώρα στο TCL Chinese Theater του Hollywood. Ύστερα από την τελετή ακολούθησε μια κοινή δήλωση μέσα από την οποία η Carey και η μάνατζερ της ξεκαθαρίζουν ότι: «Ύστερα από τρία χρόνια, η Mariah Carey και η Stella Bulochnikov θέτουν οριστικό τέλος στη συνεργασία τους. Η απόφαση πάρθηκε με γνώμονα το κοινό συμφέρον και των δυο πλευρών».

Όπως αναφέρει η κοινή ανακοίνωση, στη διάρκεια της συνεργασίας τους είχαν καταφέρει μια σειρά σπουδαίων επιτευγμάτων, μεταξύ των οποίων η κυκλοφορία νέας μουσικής και η συμμετοχή της Carey σε μια ταινία. Εντούτοις, η Mariah Carey και Stella Bulochnikov θα παραμείνουν συνέταιροι για μια σειρά από κοινές δράσεις και θα συνεχίσουν να στηρίζουν η μια την άλλη, όπως συμπληρώνει η ανακοίνωση.

Η πρώην μάνατζερ της Mariah, είχε κατηγορήσει την εταιρία διοργάνωσης παραγωγής, όταν στο Πρωτοχρονιάτικο show στην Time Square το 2017, η τραγουδίστρια αντιμετώπισε σοβαρά τεχνικά προβλήματα ήχου που οδήγησαν στην προσωρινή διακοπή του προγραμματισμένου μέντλει επιτυχιών της.

Η Bulochnikov απαίτησε από το τηλεοπτικό στούντιο που είχε αναλάβει την ετεροχρονισμένη μετάδοση της εκπομπής, με τρεις ώρες διαφορά στη δυτική ακτή της Αμερικής, να κοπεί το επίμαχο σημείο, αλλά ο διευθυντής παραγωγής είχε αρνηθεί να υπακούσει στην προτροπή.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker