kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

To άλμπουμ του Moby «αναγγέλλει» ο Donald Trump

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών φαίνεται να αναγγέλλει την κυκλοφορία ενός νέου LP από τον Moby...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών φαίνεται να αναγγέλλει την κυκλοφορία ενός νέου LP από τον Moby.

Ο Αμερικανός DJ και παραγωγός μουσικής, Richard Melville Hall όπως είναι το πραγματικό όνομα του ταλαντούχου μουσικού, κυκλοφόρησε μόλις ένα νέο LP, το οποίο διατίθεται σε ψηφιακή μορφή.

Το νέο άλμπουμ έχει τίτλο ''More Fast Songs About the Apocalypse'' και προς το παρόν διατίθεται μόνο ψηφιακά με μηδενικό αντίτιμο.

Την είδηση για το νέο project «ανήγγειλε» με δελτίο τύπου προσωπικά ο Donald Trump από το οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου. Φυσικά το όλο εγχείρημα δεν ήταν παρά ένα χιουμοριστικό – εμπορικό εύρημα του καλλιτέχνη, καθώς στην ανακοίνωση φαίνεται ο Πρόεδρος Trump να δυσφημίζει μάλλον αντί για το αντίθετο, τη νέα κυκλοφορία.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, το νέο LP είναι μάλλον κακό παρά καλό, ενώ γίνεται επίσης λόγος στην ανακοίνωση, για την πρόσκληση που είχε λάβει ο Moby από τον Λευκό Οίκο τον περασμένο Ιανουάριο, πρόταση όμως που ο καλλιτέχνης είχε απορρίψει.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι συνολικές πωλήσεις του Moby ξεπερνούν τα 20 εκατομμύρια αντίτυπα σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ θεωρείται ως ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της χορευτικής σκηνής των αρχών των 90's.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker