kiss-logo
Now playingLOVE THE WAY YOU LIE EMINEM FEAT. RIHANNA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σε επανεκδόσεις βινυλίων τους, προχωρούν οι Nickelback

Οι Nickelback αποφάσισαν να προχωρήσουν στην επανέκδοση ενός από τα πιο δημοφιλή βινύλια τους, αυτό το καλοκαίρι...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οι Nickelback αποφάσισαν να προχωρήσουν στην επανέκδοση ενός από τα πιο δημοφιλή βινύλια τους, αυτό το καλοκαίρι.

Στις 7 Ιουλίου, η δισκογραφική Rhino θα εκδώσει σε μορφή LP τρεις δίσκους του συγκροτήματος.

Συγκεκριμένα, η νέα κυκλοφορία αφορά στα ''Silver Side Up'', ''The Long Road'' και ''All The Right Reasons''. Οι τρεις δίσκοι θα τυπωθούν σε βινύλιο 140 γραμμαρίων. Από τα τρία άλμπουμ βέβαια, τα δυο τελευταία θα κυκλοφορήσουν σε βινύλιο για πρώτη φορά.

Ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Ryan Peake, δήλωσε σχετικά: «Όντας και εγώ συλλέκτης δίσκων, με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι η εταιρία μας θα κυκλοφορήσει τα τρία βινύλια, καθώς κάθε ένα από αυτά τα άλμπουμ ήταν ζωτικής σημασίας για εμάς με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και το ότι θα μπορέσουμε να τα μοιραστούμε σε αυτή τη μορφή με τους οπαδούς μας, είναι εξαιρετικό».

Συνολικά οι συγκεκριμένοι τρεις δίσκοι, έχουν αποφέρει τεράστια εμπορική επιτυχία στο συγκρότημα, καθώς οι πωλήσεις τους ξεπερνούν τα 19 εκατομμύρια αντίτυπα μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η αρχή στην κυκλοφορία των άλμπουμ θα γίνει με το Silver Side Up, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία. Το εν λόγω άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2001 και ήταν εκείνο που άνοιξε τον δρόμο προς την επιτυχία, καθώς έγινε έξι φορές πλατινένιο στις ΗΠΑ και μέσα σε αυτό περιλαμβάνονται τα hit τους: Too Bad, Never Again και How You Remind Me. Το τελευταίο από τα τρία σινγκλ, έγινε όπως γνωρίζουμε Νο.1 επιτυχία στα chart πολλών χωρών και προτάθηκε για βραβείο Grammy.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker