kiss-logo
Now playingHUMAN RAG'N'BONE MAN
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Μια βιογραφική ταινία για τη Madonna

Το σενάριο της επερχόμενης ταινίας, βασίζεται στη μουσική πορεία και την προσωπική ζωή της βασίλισσας της ποπ...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

''Blonde Ambition'' είναι ο τίτλος μιας νέας ταινίας που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στη μεγάλη οθόνη. Το σενάριο της επερχόμενης ταινίας, βασίζεται στη μουσική πορεία και την προσωπική ζωή της βασίλισσας της ποπ, ενώ είναι επικεντρωμένο στην αρχή της καριέρας της, στις αρχές της δεκαετίας του '80.

Το σενάριο της ταινίας επιμελείται η γνωστή συγγραφέας και σεναριογράφος Elyse Hollander ενώ την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει η Universal films.

Όπως αναφέρει το Hollywood Reporter, το σενάριο της ταινίας διεκδικεί ένα από τα ετήσια βραβεία Black List. Το ''Blonde Ambition'' είναι το δεύτερο σενάριο που σχετίζεται με τη μουσική βιομηχανία και διεκδικεί μια θέση στην ετήσια κατανομή των καλύτερων σεναρίων του Χόλιγουντ που δεν έχουν ακόμα προωθηθεί στην επόμενη φάση της μεταφοράς σε ταινία.

Ένα ακόμα από τα σενάρια αυτής της κατηγορίας, με τίτλο Bubbles, βρίσκεται επίσης υπό διαμόρφωση, για μια ταινία που αφορά στον αγαπημένο κατοικίδιο χιμπατζή του Michael Jackson. Μερικά από τα σενάρια που είχαν βραβευτεί με Black List και προτάθηκαν για βραβείο καλύτερης ταινίας, αφορούν στις ταινίες: Spotlight, The Revenant, Argo, American Hustle και άλλα.

Να σημειώσουμε πάντως ότι δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα το αν η Madonna έχει δώσει τη συγκατάθεσή της για τη διεξαγωγή αυτού του project, ενώ ένας από τους παραγωγούς είναι ο Brett Ratner που έχει σκηνοθετήσει το βίντεο για το ''Beautiful Stranger'' το 1999.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker