kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Επανασύνδεση των Genesis για την επέτειο 50 χρόνων

Ύστερα από δέκα χρόνια, ο Mike Rutherford δηλώνει ότι το συγκρότημα εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ήταν 2007 όταν τα μέλη των Genesis επανασυνδέθηκαν στο πλαίσιο της περιοδείας τους ''Play It Again'', γιορτάζοντας με αυτό τον τρόπο τη συμπλήρωση 40 ετών από την ίδρυση του συγκροτήματος.

Ύστερα από δέκα χρόνια, ο Mike Rutherford δηλώνει ότι το συγκρότημα εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης, καθώς το 2017 συμπληρώνονται 50 χρόνια ζωής από την «Ημέρα που ξεκίνησε το μουσικό ταξίδι».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της The Daily Mirror, ο κιθαρίστας της μπάντας, Mike Rutherford δήλωσε ότι ο Phil Collins είναι θετικός σε μια τέτοια εξέλιξη. Το ίδιο φαίνεται πως ισχύει και για το τρίτο από τα ιδρυτικά μέλη που απαρτίζουν σήμερα το συγκρότημα, τον κιμπορντίστα Tony Banks.

O ίδιος ο Collins είχε δηλώσει τον περασμένο Οκτώβριο αναφορικά με την προοπτική της επανασύνδεσης ότι: «Όλα μπορούν να συμβούν».

Όπως δήλωσε ο Rutherford, τα τρία μέλη έχουν εξαιρετικά καλή σχέση μεταξύ τους και αυτό κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα.

Ο Mike Rutherford κυκλοφόρησε πριν από τέσσερα χρόνια ένα βιβλίο με θέμα τον ίδιο και τη σχέση του με τον πατέρα του, με τίτλο ''The Living Years'', ενώ ο Phil Collins κυκλοφόρησε το δικό του βιβλίο πριν από ένα χρόνο.

«Απομακρύνθηκα από τη μουσική, όπως και ο Collins προσωρινά, όμως ανέκαθεν εκτιμούσα την καλή φιλική μας σχέση και το πόσο υπέροχα περνούσαμε. Υπήρξαμε πολύ τυχεροί. Ελπίζω να το ζήσουμε ξανά αυτό, σύντομα», συμπληρώνει ο Rutherford...

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker