kiss-logo
Now playingI KISSED A GIRL KATY PERRY
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Πραγματοποιήθηκε η ταφή της σορού του George Michael

Με καθυστέρηση τριών μηνών, η οικογένεια του George Michael προχώρησε στην τελετή της ταφής...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Με καθυστέρηση τριών μηνών, η οικογένεια του George Michael, του καλλιτέχνη που έφυγε από τη ζωή τα Χριστούγεννα του 2016, προχώρησε στην τελετή της ταφής.

Η οικογένεια θέλησε να κρατήσει την τελετή σε στενό κύκλο, ενώ απέφυγε επιμελώς να ενημερώσει τα media ή να προσκαλέσει εκπροσώπους του τύπου και τηλεοπτικά συνεργεία.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η κηδεία του αγαπημένου μας Michael πραγματοποιήθηκε σε μια ιδιωτική τελετή, στην οποία αποχαιρετήσαμε τον αγαπητό γιο, αδελφό και φίλο μας», δήλωσε στη Βρετανική εφημερίδα The Guardian ο εκπρόσωπος της οικογένειας.

Ο ίδιος άνθρωπος, προσπάθησε να καταστήσει σαφές ότι η οικογένεια του εκλιπόντος επιθυμεί να συνεχίσει να ζει στο ίδιο μέρος ακολουθώντας τις ίδιες συνήθειες όπως και πριν, παροτρύνοντας δημοσιογράφους και φωτογράφους να σεβαστούν την ιδιωτικότητα και την άσχημη ψυχολογική τους κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, μεταξύ των παρευρισκομένων στην τελετή ήταν ο φίλος του και συνοδοιπόρος στους Wham, Andrew Ridgeley, η Pepsi DeMacque των Pepsi & Shirlie, ο μπασίστας των Spandau Ballet, Martin Kemp και το τοπ μόντελ Kate Moss.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker