kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Το φαντασμαγορικό show της Lady Gaga

Εμφανίστηκε στο ημίχρονο του Super Bowl 2017 με ένα θεαματικό show
Text Size:
  • A
  • A
  • A

gaga.jpg

Lady Gaga στο Super Bowl 2017
Lady Gaga στο Super Bowl 2017
By
KISS 929

H Lady Gaga εμφανίστηκε στο ημίχρονο του Super Bowl 2017 κι όπως έχουν ήδη γράψει πολλά μουσικά blog παγκοσμίως, είχε και αμερικάνικο ποδόσφαιρο κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της Gaga!!!

Το Super Bowl το παρακολουθούν εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο και οι Patriots κέρδισαν τον πέμπτο τίτλο τους, με τον Tom Brady το μεγαλύτερο παίχτη στην ιστορία του NFL να δίνει τον καλύτερο του εαυτό. Στο ημίχρονο του Super Bowl όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, παίζουν οι κορυφαίες διαφημίσεις της χρονιάς, ενώ κάποιος superstar αναλαλαμβάνει το stage που στήνεται στο γήπεδο. 

Φέτος ήταν η χρονιά της Lady Gaga που έδωσε ένα φαντασμαγορικό show, όπως αναμενόταν, και ξεκίνησε τραγουδώντας το "God Bless America" ενώ συνέχισε κάνοντας μία τεράστια βουτιά στο κενό! Μόλις προσγειώθηκε στο stage, ξεκίνησε να ερμηνεύει τα hits με τα οποία τη γνωρίζει ο περισσότερος κόσμος, όπως "Poker Face", "Born This Way", "Telephone", "Just Dance", "Million Reasons" και έκλεισε το show με ένα απίθανο χορευτικό στο Νο.1 hit "Bad Romance". Άλλαξε τέσσερα κοστούμια κατά τη διάρκεια της 13λεπτης εμφάνισης, έπαιξε πιάνο στο "Million Reasons" και χαιρέτησε τους γονείς της από το stage, ενώ γύρω της πετούσαν άπειρα drones. Ο κόσμος συμμετείχε καθόλη τη διάρκεια του show και μπορείτε να το διαπιστώσετε βλέποντας  παρακάτω το video από την εμφάνιση που θα συζητηθεί περισσότερο μέσα στην εβδομάδα.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker