kiss-logo
Now playingBECAUSE OF YOU KELLY CLARKSON
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

H αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο του θανάτου από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Σύμφωνα με νεότερες αποκαλύψεις, οι αστυνομικές αρχές αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο του θανάτου από υπερβολική δόση σχετικά με τον πρόωρο θάνατο του George Michael...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σύμφωνα με νεότερες αποκαλύψεις του Βρετανικού τύπου, οι αστυνομικές αρχές αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο του θανάτου από υπερβολική δόση σχετικά με τον πρόωρο θάνατο του George Michael, που αρχικά αποδόθηκε σε καρδιακά προβλήματα.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «The Sun» αναφέρει συγκεκριμένα ότι ο σύντροφος του Michael, Fadi Fawaz, κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση από την αστυνομία καθώς oι τοξικολογικές εξετάσεις δεν κατάφεραν να αποτυπώσουν ένα σαφές πόρισμα σχετικά με τα αίτια του θανάτου και οι έρευνες κατά πάσα πιθανότητα στρέφονται προς άλλη κατεύθυνση.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Thames Valley, επεκτείνουν σύμφωνα με το δημοσίευμα τον έλεγχο σε όποιον βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες κοντά ή και μέσα στην οικία του εκλιπόντα. Οι αρχές προσπαθούν όπως αναφέρουν οι πηγές της εφημερίδας, να καταγράψουν την κινητικότητα στην οικία του Michael στη διάρκεια των τελευταίων επτά ημερών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Fawaz φαίνεται να έχει υποπέσει σε αντικρουόμενες δηλώσεις, καθώς αρχικά είπε πως είχε κοιμηθεί στο σπίτι του Michael, ενώ αργότερα ισχυρίστηκε πως πέρασε την προηγούμενη νύχτα στο αυτοκίνητό του.

Ο ίδιος είχε επίσης δηλώσει μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter ότι ο George Michael μάλλον αυτοκτόνησε, αλλά λίγο αργότερα ισχυρίστηκε ότι τα στοιχεία του λογαριασμού του είχαν κλαπεί.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker