kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

H οικογένεια του George Michael δηλώνει συγκινημένη από τα χιλιάδες μηνύματα υποστήριξης

«Για κάποιον που η ζωή του ήταν αφοσιωμένη στη μουσική, δε θα μπορούσε να υπάρξει σπουδαιότερη ένδειξη αναγνώρισης από τα πολλά, πολλά ευγενικά λόγια...»
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Η οικογένεια και οι στενοί φίλοι του George Michael είναι απόλυτα συγκινημένοι από το φανταστικό απόθεμα αγάπης και συμπαράστασης που δηλώθηκε στις ώρες και ημέρες που ακολούθησαν τον πρόωρο θάνατο του δικού τους ανθρώπου», ήταν η δήλωση του εκπροσώπου της οικογένειας του εκλιπόντα.

«Για κάποιον που η ζωή του ήταν ολοκληρωτικά αφοσιωμένη στη μουσική και την αγάπη του προς την οικογένεια και τους φίλους του, δε θα μπορούσε να υπάρξει σπουδαιότερη ένδειξη αναγνώρισης από τα πολλά, πολλά ευγενικά λόγια και τις αμέτρητες αναπαραγωγές των τραγουδιών του».

Η ίδια πηγή θεώρησε επίσης απαραίτητο να διευκρινίσει ότι: «Αντίθετα με όσους επέλεξαν να αναφερθούν σε υποτιθέμενες ύποπτες συνθήκες θανάτου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μια άλλη πολύ μεγάλη μερίδα φίλων που διάλεξε να αποτίσει φόρο τιμής στη ζωή και τη μουσική κληρονομιά που άφησε, στην πιο δύσκολη για εμάς στιγμή».

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η περιουσία του εκλιπόντος πλησιάζει το ποσό των 123 εκατομμυρίων δολαρίων (100 εκατομμύρια σε Βρετανικές λίρες).

Καθώς ο George δεν είχε δικούς του απογόνους, ένα μέρος της περιουσίας του θα λάβουν τα δυο παιδιά που έχει βαφτίσει και των οποίων γονείς είναι οι φίλοι του, Shirlie Holliman (των Pepsi & Shirlie) και Martin Kemp των Spandau Ballet.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mirror, η κόρη της Geri Halliwell των Spice Girls, Bluebell, είναι πιθανό να λάβει επίσης ένα μέρος της περιουσίας, καθώς την έχει βαφτίσει ο πρώην φίλος του Michael, Kenny Goss. Οι δυο τους χώρισαν το 2009 ύστερα από 15 χρόνια κοινού βίου.

Τέλος, ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας φαίνεται πως θα διατεθεί σε μερικά από τα φιλανθρωπικά ιδρύματα που υποστήριζε, όπως τα: Childline, Terrence Higgins Trust και Macmillan Cancer Support.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker