kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Hozier: Γιορτάζει το πρώτο του... γλυκό Νο.1 στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η επιτυχία του νέου single "Too Sweet"
Text Size:
  • A
  • A
  • A

h.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Πέρα από αναμενόμενη, είναι και πολύ γλυκιά η επιτυχία του νέου single από τον Hozier, αφού το "Too Sweet" βρίσκεται στο Νο.1 του Ηνωμένου Βασιλείου!

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη αυτό το track να λάβει και να κερδίσει την αναγνώριση που του αξίζει, ενώ η κορυφή έρχεται σχεδόν μία δεκαετία μετά το ξεκίνημα της καριέρας του Hozier με το αξεπέραστο "Take Me To Church".

Ο Ιρλανδός τραγουδιστής και τραγουδοποιός παρουσίασε μία νέα εκδοχή του τρίτου δίσκου του, "Unreal Unearth", ενσωματώνοντας και ορισμένα Unheard τραγούδια, τα οποία κυκλοφόρησαν επίσης ξεχωριστά ως single, ανάμεσά τους το μαγευτικό "Too Sweet" που έχει λατρέψει το κοινό online.

Σύμφωνα με την Official Charts Company, το τραγούδι ανέβηκε από την τέταρτη στην πρώτη θέση, έχοντας σημειώσει μεταξύ άλλων και τα περισσότερα streams μέσα στην εβδομάδα, ενώ αποτελεί επίσημα το δεύτερο Top 10 single του Hozier, ύστερα από το "Take Me To Church", που είχε κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2013 και είχε κάνει peak στο Νο.2 την επόμενη χρονιά.

Στις υπόλοιπες θέσεις της κορυφαίας τριάδας, έχουμε τον Benson Boone με το "Beautiful Things" στο Νο.2 και το "Texas Hold 'Em" της Beyoncé στο Νο.3.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker