kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Dua Lipa: Το "Illusion" είναι εδώ - Δες το νέο music video

Η Dua μας προσφέρει ακόμα ένα single
Text Size:
  • A
  • A
  • A

dd.jpg

φωτογραφία από IG / Dua Lipa
By
KISS 929

Το "Illusion" της Dua Lipa είναι επιτέλους εδώ και τώρα μπορούμε να το ακούσουμε, να το στριμάρουμε και να απολαύσουμε το ολοκαίνουργιο music video!

Πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά single της Dua από τον επερχόμενο τρίτο δίσκο της καριέρας της, με τίτλο "radical optimism" που κυκλοφορεί σε λίγες μόλις εβδομάδες και συγκεκριμένα, στις 3 Μαΐου.

Η Dua Lipa μάς έχει δώσει ήδη τα "Houdini" και "Training Season", όμως εάν κρίνουμε από το οπτικό αποτέλεσμα, αυτό είναι το single που ακουμπά περισσότερο στο άκρως καλοκαιρινό στοιχείο του νερού που μοιάζει να χαρακτηρίζει τη νέα δισκογραφική δουλειά της Βρετανίδας star.

Τα γυρίσματα του βίντεο πραγματοποιήθηκαν στη Piscina Municipal de Montjuïc της Βαρκελώνης, στην Ισπανία, εκεί όπου είχε γυριστεί επίσης το iconic video της Kylie Minogue για το "Slow".

"Το τραγούδι σχετίζεται με το να ξέρεις σε τι κατάσταση πας να μπλέξεις και να μένεις απλά για τη διασκέδαση του πράγματος, για την ψυχαγωγία του να παίζει κάποιον στο δικό του παιχνίδι, επειδή τελικά δεν 'πέφτεις' για μία οφθαλμαπάτη", δήλωσε η Dua για το "Illusion".

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker