kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Shakira: Το "Waka Waka" είναι το πιο πιασάρικο ποδοσφαιρικό anthem ever

Η νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία SeatPick
Text Size:
  • A
  • A
  • A

s.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Είναι γεγονός πως η Shakira βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο, έχοντας κυκλοφορήσει την ολοκαίνουργια δισκογραφική της δουλειά με τίτλο "Las Mujeres Ya No Lloran", όμως ένα παλαιότερο single της φαίνεται πως συνεχίζει να λαμβάνει καταξίωση.

Επίσημα και με βάση έρευνα που παρουσίασε η εταιρεία SeatPick, το "Waka Waka (This Time For Africa)" είναι το πιο πιασάρικο ποδοσφαιρικό anthem που έχει κυκλοφορήσει ποτέ!

Σε περίπτωση που δεν το θυμάσαι, το συγκεκριμένο τραγούδι της Shakira ήταν το επίσημο της FIFA για το World Cup του 2010 στη Νότια Αφρική και κατάφερε τώρα να συγκεντρώσει σκορ 8.4 στα 10, με βάση τη χορευτικότητά του, την ενέργεια, τον αριθμό των λέξεων που χρησιμοποιεί και το πόσο θετικό είναι το μήνυμά του.

Η έρευνα της SeatPick έγινε με αφορμή το επερχόμενο UEFA European Football Championship που θα πραγματοποιηθεί φέτος το καλοκαίρι στη Γερμανία, συμπεριλαμβάνοντας τα κορυφαία 25 ποδοσφαιρικά anthems από τις πλατφόρμες Deezer, NME, ThisIsDig και UDiscoverMusic, δεδομένα από το Spotify και views από το YouTube.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, στα catchy και πιασάρικα ποδοσφαιρικά anthems συμπεριλαμβάνονται τα "La Copa de la Vida" του Ricky Martin, "We Are One (Ole, Ola)" του Pitbull και "Live It Up" από Nicky Jam.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker