kiss-logo
Now playingBEAUTIFUL THINGS (KISS INTRO) BENSON BOONE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ariana Grande: Τα τοξικά μοτίβα πίσω από το βίντεο του "we can't be friends"

Το behind-the-scenes βίντεο που ανήρτησε online
Text Size:
  • A
  • A
  • A

a.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Κανείς μας δε μπορεί να ξεπεράσει το έντονο συναίσθημα του "we can't be friends (wait for your love)", το οποίο επίσημα είναι το δεύτερο single από την ολοκαίνουργια δισκογραφική δουλειά της Ariana Grande, "eternal sunshine".

Το LP κυκλοφόρησε την Παρασκευή 8 Μαρτίου, την ίδια ημέρα που ανακοινώθηκε ως δεύτερο single το "we can't be friends" με ένα μουσικό βίντεο-ωδή στην ταινία "Η Αιώνια Λιακάδα Ενός Καθαρού Μυαλού", σε σκηνοθεσία του Christian Breslauer και με συμπρωταγωνιστή τον λατρεμένο του κοινού, Evan Peters.

"Το βίντεο είναι η δική μας σύντομη εκδοχή της ταινίας Αιώνια Λιακάδα, γιατί νιώσαμε πως αυτό ήταν το ιδανικό. Και οι δύο χαρακτήρες καταλήγουν να σταματούν τον κύκλο του δικού τους τοξικού μοτίβου", δηλώνει σε behind-the-scenes βίντεο η Ari. "Είναι σαν να διαγράφεις τον πόνο και απλά να θες το καλύτερο για κάποιον, ακόμα και εάν αυτό σημαίνει πως δεν είστε ιδανικοί ο ένας για τον άλλον. Κανείς δε φταίει για αυτό, κανείς δεν είναι ο εχθρός".

Στο βίντεο ακούγεται και ο Breslauer να δίνει τη δική του τοποθέτηση, λέγοντας πως όλοι μας περνάμε από τη φάση του heartbreak τουλάχιστον μία φορά, με την Ariana να αυτό-σαρκάζεται λέγοντας πως μπορεί αυτό να συμβεί και παραπάνω φορές.

Απόλαυσε το βίντεο και δες τη behind-the-scenes ανάρτηση!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker