kiss-logo
Now playingI TURN TO YOU (STONEBRIDGE RADIO MIX) MELANIE C
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Jennifer Lopez: Στην κορυφή του Top Album Sales chart από το Billboard

Η αγαπημένη star μόλις κυκλοφόρησε το album "This Is Me... Now"
Text Size:
  • A
  • A
  • A

j.jpg

φωτογραφία από Albumism
By
KISS 929

Πριν από μερικές ημέρες η Jennifer Lopez κυκλοφόρησε και επίσημα το ένατο album της καριέρας της, "This Is Me... Now", το οποίο κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή του Top Album Sales chart στο Billboard.

Το τελευταίο Νο.1 της Lopez ήταν τουλάχιστον 20 χρόνια πίσω, με το "J to Tha L-O! The Remixes", το οποίο πέρασε δύο εβδομάδες στο εν λόγω chart, τον Φεβρουάριο και Μάρτιο του 2002, ενώ το πρώτο Νο.1 της J ήταν το "J.Lo" του 2001.

Εάν βάλουμε όλα τα στοιχεία κάτω, το "This Is Me... Now" είναι το ένατο Top 10 για την Jennifer στο Top Album Sales και το 13ο συνολικά entry, καθώς αυτή η νέα δισκογραφική δουλειά αποτελεί "αδερφάκι" του "This Is Me... Then" που είχε κυκλοφορήσει το 2002 και είχε κάνει peak στη θέση Νο.2 του chart.

FYI, Το Top Album Sales chart του Billboard μετρά τις παραδοσιακές πωλήσεις των δίσκων, κάτι που μεταφράζεται πρακτικά στο γεγονός πως το "This Is Me... Now" πούλησε 14.000 φυσικά αντίτυπα την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 22 Φεβρουαρίου, ενώ επίσης βρέθηκε στο No.1 του Top Current Album Sales, στο No.1 του Tastemaker Albums, στο  No.7 του Vinyl Albums, στο No.7 των Independent Albums και στο No. 38 του κυρίως chart, Billboard 200. 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker