kiss-logo
Now playingIN THE SHADOWS RASMUS
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Ξανά στο στούντιο ο Weeknd

Τελευταίο του album ήταν το "Dawn FM" του 2022
Text Size:
  • A
  • A
  • A

s.jpg

φωτογραφία από Entertainment Weekly
By
KISS 929

Για να είμαστε ειλικρινείς, μας είναι υπερβολικά δύσκολο να περιμένουμε μέχρι την επόμενη δισκογραφική δουλειά του Weeknd, όμως θα κάνουμε όσο μπορούμε υπομονή μέχρι τη στιγμή που θα φτάσει το νέο album.

Πότε ακριβώς θα είναι αυτό; Μάλλον δεν το γνωρίζουμε, γιατί μπορεί εδώ και καιρό ο Weeknd να έχει αφήσει να εννοηθεί πως βρίσκεται σε δημιουργική διαδικασία παραγωγής ενός νέου album, και εμείς να ελπίζαμε πως θα το έχουμε στα χέρια μας το 2024, όμως μήπως τελικά όχι;

Ο Weeknd παρουσίασε ορισμένες φωτογραφίες από το στούντιο στα instagram stories του, έναν μήνα αφότου είχε ποστάρει τα εξώφυλλα των δύο πρώτων albums της μουσικής του τριλογίας, μαζί με ένα ερωτηματικό για το εξώφυλλο του επόμενου δίσκου και τη λεζάντα "3".

Το νέο album θα φτάσει μετά τα "After Hours" και "Dawn FM", ενώ σε μία συνέντευξη στο W Magazine είχε αναφέρει:

"Φτάνουμε σε ένα σημείο και σε έναν χρόνο που προετοιμάζομαι, για να κλείσω το κεφάλαιο Weeknd. Θα συνεχίσω να δημιουργώ μουσική, ίσως ως Abel, ίσως ως Weeknd. Αλλά ακόμα θέλω να 'σκοτώσω' τον Weeknd. Και θα το κάνω. Κάποια στιγμή. Σίγουρα προσπαθώ να αφαιρέσω αυτό το δέρμα από πάνω μου και να αναγεννηθώ".

Όλα ωραία και όμορφα τα λες, Weeknd, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟ ALBUM;

Ψύχραιμα ρωτάμε...

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker