kiss-logo
Now playingYOU KNOW I'M NO GOOD AMY WINEHOUSE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

"What’s Love Got to Do With It": Το θρυλικό album της Tina Turner σε νέο box set

Το επετειακό box set για τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του λατρεμένου album
Text Size:
  • A
  • A
  • A

t.jpg

φωτογραφία από YouTube
By
KISS 929

Με ένα λαμπερό ολοκαίνουργιο box set, γιορτάζεται η 30ή επέτειος από την κυκλοφορία του θρυλικού "What’s Love Got to Do With It" της Tina Turner!

Το album που αγαπάμε μέχρι και σήμερα, κυκλοφόρησε επίσημα στις 15 Ιουνίου του 1993 και τώρα μπαίνει σε μία νέα συσκευασία, για να γιορτάσει τα 30 χρόνια από το release του, σε μία συλλογή που θα βγει επίσημα στην αγορά στις 26 Απριλίου.

Το set με 4 CD/1-DVD θα περιλαμβάνει, σύμφωνα με το Billboard, μία remastered εκδοχή του αρχικού album στο CD1, μία συλλογή από edits στο CD2, remixes και acapella τραγούδια, ενώ τα CD3 και CD4 θα εμπεριέχουν το live show της Tina Turner στο Blockbuster Pavilion του San Bernardino της California το 1993. Το remastered υλικό θα μπορεί να παρακολουθήσει κανείς και στο DVD μαζί με τρία μουσικά βίντεο, ενώ το set θα προσφέρει μία αφίσα και ένα booklet με 24 σελίδες. Συμπληρωματικά φορμάτ του set θα είναι διαθέσιμα με ένα LP και δύο CDs, ενώ θα μπορεί κάποιος να το στριμάρει και ψηφιακά φυσικά, στις αντίστοιχες πλατφόρμες μουσικής.

Μπορείς να προ-παραγγείλεις το set εδώ.

Κάνοντας ένα flashback στον χρόνο, το "What’s Love Got to Do With It" αποτελεί μέχρι σήμερα το πρώτο και μοναδικο Νο.1 της Tina Turner στο Billboard Hot 100, έχοντας κερδίσει τρία μουσικά βραβεία Grammy, μπαίνοντας στο Grammy Hall of Fame το 2012!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker