kiss-logo
Now playingIT'S GONNA BE ME NSYNC
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Ariana Grande: Αποκάλυψε remix του "yes, and?" με τη Mariah Carey

Πότε κυκλοφορεί η νέα συνεργασία
Text Size:
  • A
  • A
  • A

a.jpg

φωτογραφία από NME
By
KISS 929

Στα ευχάριστα νέα αυτής της εβδομάδας, που δεν περιμέναμε να ακούσουμε, αλλά μας εντυπωσίασαν, η Ariana Grande αποκάλυψε remix του "yes, and?" με την Mariah Carey!

Ω ναι, διάβασες πολύ σωστά, η Ari έκανε τα αποκαλυπτήρια το βράδυ της Τετάρτης, ανακοινώνοντας πως αυτή η συνεργασία θα κυκλοφορήσει επίσημα την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου.

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συνυπάρχουν Ariana και Mariah, αφού η diva της pop στο παρελθόν είχε ζητήσει όχι μία, αλλά δύο φορές την Ariana σε χριστουγεννιάτικο special, το έκανε και τα Χριστούγεννα του 2023, οπότε μοιάζει απολύτως φυσικό να προχωρούν και σε ένα single της Grande, έχοντας ήδη συνεργαστεί στο track "Oh Santa!" μαζί με την Jennifer Hudson.

"Πραγματικά δεν υπάρχουν λέξεις που να αρκούν. Σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτό το όνειρο που γίνεται πραγματικότητα και που πασπάλισες το μικρό μου τραγούδι με τη λάμψη και τη μαγεία σου, Mariah", έγραψε στο instagram η Ari. "Σημαίνει πολλά περισσότερα από όσα θα μπορούσα να εκφράσω και ανυπομονώ να το ακούσουν όλοι! Σε αγαπώ αιωνίως".

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker