kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

"Unwritten": Το '00s single έκανε είσοδο στο U.K. chart

Επιστροφή και μάλιστα εντός Top 20
Text Size:
  • A
  • A
  • A

nn.jpg

φωτογραφία από retropop
By
KISS 929

Εάν κάτι χαιρόμαστε πολύ να βλέπουμε, είναι singles μίας άλλης δεκαετίας να απολαμβάνουν και στο σήμερα την αναγνώριση που τους αξίζει.

Αυτό συνέβη στην περίπτωση της Sophie-Ellis Bextor, που επανήλθε με το "Murder on the Dancefloor" ύστερα από την ταινία "Saltburn", το ίδιο συμβαίνει όμως, και με το λατρεμένο single "Unwritten", το οποίο φέρνει ξανά εντός U.K. singles chart τη Natasha Bedingfield.

Με το αρχικό του release τον Νοέμβριο του 2004, το "Unwritten" είχε σημειώσει peak στη θέση Νο.6, όμως τώρα, ύστερα από τη χρήση του στη rom-com ταινία "Anyone But You" με τους Sydney Sweeney και Glen Powell, επιστρέφει στα charts ύστερα από 18 χρόνια.

"Είχα τραγούδια μου σε ταινίες και πριν, όμως αυτή τη φορά πραγματικά αγαπώ τον τρόπο που έχει χρησιμοποιηθεί (το 'Unwritten') με έναν ιδιαίτερο τρόπο που το κάνει ακόμα πιο απολαυστικό. Οι άνθρωποι κυριολεκτικά το τραγουδούν φεύγοντας από το σινεμά. Μέσα στα χρόνια, το τραγούδι αυτό έχει με κάποιον τρόπο γίνει anthem που τραγουδάς με όλη σου την ανάσα. Αυτό με κάνει το πιο ευτυχισμένο κορίτσι του κόσμου, μιας που πάντα ένιωθα πως ένα καλό pop τραγούδι είναι κάτι που πραγματικά μπορεί να προσφέρει", δήλωσε η Natasha.

Agreed, οπότε ας το ακούσουμε ακόμα μία φορά!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker