kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

''Οι Ήρωες των Αιθέρων''

Ο 92,9 KISS και η ΟDEON σας προσκαλούν στην Πρώτη Προβολή της ταινίας ''Οι Ήρωες των Αιθέρων''...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929
''Οι Ήρωες των Αιθέρων''
(Devotion)
 

Ο 92,9 KISS και η ΟDEON σας προσκαλούν στην Πρώτη Προβολή της ταινίας ''Οι Ήρωες των Αιθέρων''.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Νοεμβρίου στις 20.00 στην αίθουσα 10 του Village Cinemas στο The Mall Athens, Μαρούσι.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όσους εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στο Guest List μέσα από το Kiss929.gr.

Δηλώσεις συμμετοχής την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, στην ενότητα Win on Kiss.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Η ταινία αφηγείται την εμψυχωτική αληθινή ιστορία δύο κορυφαίων Αμερικανών πιλότων που βοήθησαν να ανατραπεί η ήττα των Αμερικανών στην σκληρότερη μάχη του Κορεάτικου Πολέμου. Οι ηρωικές θυσίες των Τζέσι Μπράουν, του πρώτου μαύρου πιλότου στην ιστορία της Ναυτικής Αεροπορίας και Τομ Χάντνερ, αλλά και η ισχυρή φιλίας τους θα τούς μετέτρεπε στο πιο διάσημο δίδυμο της ναυτικής αεροπορίας.

Σχετικά με την παραγωγή:

Ο σκηνοθέτης Τζ. Ντ. Ντίλαρντ μεγάλωσε ακούγοντας ιστορίες από τον αεροπόρο πατέρα τους. Οπότε, όταν άκουσε την ιστορία του Τζέσι Μπράουν, ήξερα πως έπρεπε να την αφηγηθεί, αφού η προσωπική σύνδεση ήταν σαρωτική. «Οι πρώτες μου αναμνήσεις περιτριγυρίζονται από την αεροπορία», λέει ο Ντίλαρντ. «Η πρώτη μου ανάμνηση είναι το καμένο μου χέρι στη “μύτη” ενός F18 μετά από μια επίδειξη στην οποία συμμετείχε και ο πατέρας μου∙ ναυτικές βάσεις, καύσιμα αεροπλάνων, τα πάντα… όλα αυτά είναι αναπόσπαστο κομμάτι των πρώτων μου χρόνων, οπότε η ενασχόλησή μου με αυτή την ταινία με ταξίδεψε σε εκείνα τα μέρη».

Η ταινία, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Άνταμ Μάκος, εξιστορεί την άγνωστη στο ευρύ κοινό ιστορία του Τζέσι Μπράουν, του πρώτου μαύρου πιλότου στην ιστορία της Ναυτικής Αεροπορίας, τον οποίον ερμηνεύει ο Τζόναθαν Μέιτζορς, γνωστός από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Loki». Στο πλάι του είχε τον φίλο και επίσης πιλότο, Τομ Χάντνερ, τον ρόλο του οποίου ερμηνεύει ο Γκλεν Πάουελ του «Top Gun: Maverick».

Μάλιστα, η ταινία ξεκίνησε από τον ίδιον τον Πάουελ. Μόλις διάβασε το βιβλίο, προσέγγισε τον συγγραφέα, αλλά εκείνος τον ενημέρωσε πως ένας παραγωγός είχε ήδη αναλάβει το πρότζεκτ. Ο Πάουελ όμως δεν τα έβαλε κάτω, επέμεινε και τελικά τα κατάφερε. «Πριν μερικά χρόνια, συμμετείχε στην ταινία “Αφανείς Ηρωίδες”, για τις γυναίκες που ήταν υπεύθυνες για μια σπουδαία στιγμή της Αμερικάνικης ιστορίας – κανείς δεν τις γνώριζε και κάναμε την ταινία για να τις βάλουμε στο προσκήνιο. Το ίδιο ένιωσα και για την ιστορία του Τζέσι», θυμάται ο Πάουελ. «Αυτοί οι άντρες αφιέρωσαν τις ζωές τους στις ένοπλες δυνάμεις, θυσιάστηκαν. Αυτή είναι μια από τις πιο ηρωικές και σημαντικές περιπτώσεις στην ιστορία του ναυτικού», προσθέτει.

  • Σκηνοθεσία: J.D. Dillard
  • Σενάριο: Jake Crane & Adam Makos
  • Ηθοποιοί: Glen Powell, Jonathan Majors, Thomas Sadoski, Serinda Swan, Joe Jonas, Joseph Cross, Christina Jackson, Daren Kagasoff, Spencer Neville
  • Είδος: Δράμα, Πολεμική
  • Διάρκεια: 138 λεπτά.

 

Village Cinemas @ The Mall Athens
Ανδρέα Παπανδρέου 35 (Παράπλευρος Αττικής Οδού)
Θέση Ψαλίδι, Μαρούσι 1512.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker